Önce bebeğini, sonra da kendini boşluğa bıraktı

Önce bebeğini, sonra da kendini boşluğa bıraktı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 27 yaşındaki genç kadın, 10 katlı sitenin çatısına çıkarak önce 1 yaşındaki oğlunu, ardından kendini aşağıya bıraktı. Apartmanın girişine düşen anne ve oğlu hayatını kaybetti.

2020.07.13 16:44 - Son Güncellenme: 2020.07.13 16:56 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Önce bebeğini, sonra da kendini boşluğa bıraktı
02:45 Önce bebeğini, sonra da kendini boşluğa bıraktı

İLGİLİ VİDEO

Önce bebeğini, sonra da kendini boşluğa bıraktı

Olay, Konyaaltı ilçesine bağlı Akkuyu Mahallesi Üniversite Caddesi'nde bulunan 10 katlı bir sitede saat 15.45 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sitenin birinci katında yaşayan Gülay Güngör (27), asansöre binerek sitenin terasına çıktı.

Önce 1 yaşındaki oğlu Yağız Güngör'ü terastan aşağıya bırakan genç kadın, daha sonra da kendini boşluğa bıraktı.  

Apartman girişine düşen anne oğlu görenler hemen 112'yi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve bebeğinin hayatını kaybettiğini belirledi. Gülay Güngör ve Yağız Güngör'ün ölüm haberini alarak olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu. 

 

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2020.07.13 16:44 - Son Güncellenme: 2020.07.13 16:56 - HABER MERKEZİ
A