Okulun bahçesine roket düştü

Okulun bahçesine roket düştü

Ukrayna'nın doğusunda yaşanan olaylarda 10 kişi hayatını kaybetti.

2014.10.02 07:39 - Son Güncellenme: 2014.10.02 07:39 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Okulun bahçesine roket düştü


Donetsk Valiliği'nden yapılan açıklamada, saat 10.00 sıralarında Donetsk'teki bir okul bahçesine, ayrılıkçılar tarafından atılan roketatar mermisinin isabet etmesi sonucu 4 kişinin yaşamını yitirdiği, 8 kişinin ise yaralandığı kaydedildi.

Öğrencilerden ölen veya yaralananların olmadığı ifade edildi. Saldırı sırasında okulda 238 kişinin bulunduğu, saldırı sonucunda bina pencerelerinin hasar gördüğü kaydedildi.

Açıklamada, aynı saatte diğer bir merminin Mirniy-Şeglovka semtleri arasında çalışan bir dolmuşa isabet etmesi sonucu 6 kişinin öldüğü, 1 kişinin ise yaralandığı ifade edildi.

Taraflar arasında ateşkes ilan edilmesine rağmen, Donetsk'in bazı bölgelerinde saldırılar devam ediyor. Taraflar, birbirlerini ateşkesi ihlal etmekle suçluyor. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2014.10.02 07:39 - Son Güncellenme: 2014.10.02 07:39 - HABER MERKEZİ
A