OKUL GEÇİŞİ TRAFİK GÖREVLİLERİNE BELGE VERİLDİ

OKUL GEÇİŞİ TRAFİK GÖREVLİLERİNE BELGE VERİLDİ

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, mayıs ayının ilk haftası kutlanan Trafik Güvenliği ve Eğitim Haftası çerçevesinde başarılı jandarma, polis ve şoförler ödüllendirilirken, okul trafik görevlilerine de belgeleri verildi.

2011.05.04 15:47 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
OKUL GEÇİŞİ TRAFİK GÖREVLİLERİNE BELGE VERİLDİ

İnegöl Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Şoförler Odası iş birliği ile düzenlenen programla, 31 ilköğretim okulunun öğretmen ve öğrencilerinden oluşan 197 kişiye "okul geçişi trafik görevlisi" belgesi takdim edildi.
Emniyet Müdürü Orhan Öztabak, "Özellikle şehirlerde günün her saatinde sokağa çıkar, taşıtlarla karşılaşırız. Günümüzde kara, deniz ve hava ulaşımı gelişmesine rağmen yük ve yolcu taşımacılığının büyük bölümü kara yolu üzerinden yapılıyor. Alınan tedbirlere rağmen trafik kazaları oluyor. Bu kazaların yüzde 98'i sürücü hatalarından kaynaklanıyor. Bilhassa ilköğretim çağındaki çocuklarımıza trafik kurallarını öğretmeye önem veriyoruz. Çünkü, trafik kazalarında yaralanan ve ölenlerin çoğu 5 ila 14 yaş arasındaki çocuklarımız" dedi.
Okul geçidi görevlilerinin kıyafetlerinin temin edilmesinde destek veren Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ve Leta Sandalye'nin ortaklarından Talat Özcan'a teşekkür plaketi takdim edildi. Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından seçilen yılın trafik görevlileri Astsubay Kıdemli Başçavuş Ayhan Dolmacı ve trafik polisi Nihat Balcı ile yılın şoförü İbrahim Batmaz birer küçük altınla ödüllendirildi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.05.04 15:47 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A