Oğuzhan Özyakup'a sürpriz doğum günü kutlaması
Süper Lig'in 3. haftasında Bursaspor deplasmanından 3 puanı tek golle çıkarmanın sevincini yaşayan Beşiktaş'ta futbolculardan Oğuzhan Özyakup'un doğum günü kutlandı.
2014.09.23 15:47 - Son Güncellenme: 2014.09.23 15:48 - Spor - HABER MERKEZİSüper Lig'in 3. haftasında Bursaspor deplasmanından 3 puanı tek golle çıkarmanın sevincini yaşayan Beşiktaş'ta futbolculardan Oğuzhan Özyakup'un doğum günü kutlandı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bugün yapılan antrenman öncesinde futbolcu Oğuzhan Özyakup'un doğum günü kesilen pastayla kutlandı. 23.09.1992 doğumlu futbolcu Oğuzhan Özyakup'un doğum gününde kesilen pastayı takım kaptanı Tolga Zengin Oğuzhan'a elleriyle yedirdi.
Doğum günü pastasını Kaptan Tolga Zengin ile beraber kesen Oğuzhan Özyakup, arkadaşlarına teşekkür ederek, "Bursaspor galibiyeti ile büyük bir mutluluk yaşadım. Bana verilen en büyük hediye bu oldu." dedi.
Teknik ekip ve futbolcular, Oğuzhan Özyakup'a yeni yaşında mutluluklar dilerken Oğuzhan Özyakup'un bir sandalye üzerine çıkıp mikrofonu eline alarak arkadaşladrına hitap etmesinde ise ilginç görüntüler ortaya çıktı, gülüşmeler oldu.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
02:21
-
01:21
-
00:45
-
00:14
-
00:24
En Çok Okunanlar
- Kartalkaya'da vefat eden Bursalı ailenin...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Bursa'da Renault tasarruftan vazgeçti:...
- Yanan otelde aynı aileden 14 kişi vardı!...
- Bolu'daki otel yangınında hayatını...
- Müge Anlı'yı ölüm büyüsü yapmakla tehdit...
- Facianın yaşandığı Grand Kartal Otel'den...
- Bolu'daki otele daha önce yapılan yorumlar...
- Türkiye'nin dev yem şirketi konkordato...
- Bursa'da barış yemeğinde silahlar çekildi!
- Bursa Büyükşehir'den izinsiz afişlere...
- Yangın faciasında can kaybı yükseldi!
- Bolu Belediyesi yanan oteldeki restoran...
- Bursa'da 3 araç birbirine girdi! 2 yaralı...
- BURULAŞ'tan 'Kartalkaya' kararı:...