Öğrenciler mezuniyet coşkusunu Ayna ile yaşadı

Öğrenciler mezuniyet coşkusunu Ayna ile yaşadı

2010-2011 Öğretim Yılında 17. dönem mezunları olan Özel İlkbahar İlköğretim Okulu öğrencileri, mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadılar

2011.06.15 16:37 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
Öğrenciler mezuniyet coşkusunu Ayna ile yaşadı

Sevinç ve hüznün bir arada yaşandığı geceye sürpriz ödüller damgasını vurdu. Elegans Altın Salon'da gerçekleştirilen törende okul müdürü İshak Göğebakan konuşmasında bütün öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür ederek "Yoğun bir sınav maratonunun ardından özellikle öğrencilerimiz böyle bir geceyi ve güzel bir tatili hak ettiler. Bu yılki SBS'de başta 500 tam puan alan öğrencilerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimizi ve bu başarılarda emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi.
Veliler adına konuşan Muzaffer Koyuncu: "Geleceğin altın nesli olacak çocuklarımızın yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi. Ayrıca geceye şarkılarıyla renk katan Ayna Grubu öğrenci ve velilerin büyük beğenisini kazandı.
Mezuniyet pastasını Erhan Güleryüz'le birlikte kesen öğrenciler, ünlü sanatçıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Çekilişle değişik hediyelerin verildiği gecede yılın sürpriz ödülü Sosyal Sorumluluk Projesi alanında gösterdiği faaliyetlerle bu yıl adını sıkça duyuran Biz Varız Kulübüne verildi. Bu anlamlı ödülü tüm öğrenciler adına alan kulüp başkanı Yaren Zülâl Yavaş "Kimse yok mu diyenlere biz varız diyen, harçlıklarıyla bu güzel çalışmalara destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca, ödülü babamdan almış olmamın sevincini yaşıyorum." dedi.
Gece, mezuniyet plaketlerinin verilmesi ve tüm öğrencilerin katılımıyla söylenen mezuniyet şarkısıyla son buldu.

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2011.06.15 16:37 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A