Öğrenciler Gökhan Tepe ile coştu

Öğrenciler Gökhan Tepe ile coştu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) "19. Bilim, Kültür, Sanat Günleri" kapsamında gerçekleştirilen konserlerin ikinci gününde sevilen sanatçı Gökhan Tepe hayranlarıyla buluştu.

2013.05.09 11:46 - Son Güncellenme: 2013.05.09 11:46 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Öğrenciler Gökhan Tepe ile coştu


GAÜN atletizm sahasını dolduran binlerce öğrenci, öğretim elamanı ve müzikseverler şenliğin ikinci gününde doyasıya eğlendiler. Gaziantep Üniversitesinin kuruluşun 40. yılında bu coşkulu kalabalık karşısında, ülkemizin geleceği gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Gökhan Tepe, 41'nci yılda da birlikte olma temennisinde bulundu. "Kendim Gibi", "Üç Kelime", "Canözüm", "Beyaz Sayfa" Dans Edelim", "Hasretim", "Vur", Kara Toprak", "Antebin Kalesine" gibi birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Gökhan Tepe, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Konser sonunda Sanatçı Gökhan Tepe'ye, günün anısına GAÜN Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Plaket takdim töreni sırasında konuşan Ökkeş Demir, Gaziantep Üniversitesinin bu yıl 19'ncusu düzenlenen "Bilim, Kültür, Sanat Günleri" kapsamında pop müziğinin sevilen sanatçısı Gökhan Tepe ile öğrencilerimizin şenlik kapsamında bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.05.09 11:46 - Son Güncellenme: 2013.05.09 11:46 - HABER MERKEZİ
A