Nineler raftingde

Nineler raftingde

Rize'de düzenlenen 7. Uluslararası Fırtına Rafting Şenliği'nin son gününde nineler rafting yaptı

2013.07.08 07:24 - Son Güncellenme: 2013.07.08 07:24 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Nineler raftingde

 

Fırtına Deresi'nde, Doğu Karadeniz Doğa Sporları Kulübü (DOKADAK) tarafından düzenlenen şenliğin son gününde halka ücretsiz rafting yaptırıldı. Kulüp Başkanı Dursun Ali Demiroğlu, yaklaşık 300 kişiye ücretsiz rafting yaptırdıklarını söyledi.

Rafting yapanlar arasında nineler de yer aldı. Tecrübeli bir raftingcinin yönetimindeki botta gençlere taş çıkartırcasına rafting yapan ninelerden 60 yaşındaki Aslı Yüksek, "Bizim hiçbir şeyden gözümüz korkmaz. Karadeniz kadınıyız" dedi.

66 yaşındaki Hanife Olcay ise, "Çocuklarımız ve eşlerimiz rafting yaptı. Şimdi de biz yapıyoruz" dedi. 65 yaşındaki Meryem Kantarcı ise Gölcük'ten geldiğini belirterek, "Bu yaşıma rağmen bir kaç daha iniş yapabilirim" diye konuştu.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.07.08 07:24 - Son Güncellenme: 2013.07.08 07:24 - HABER MERKEZİ
A