Nilüfer Belediyesi'nden bir ilkokul daha
Eğitime %100 Destek Projesi kapsamında hayırsever kuruluşların desteği artarak devam ediyor. Nilüfer Belediye Başkanlığı tarafından Özlüce Mahallesi'ne yaptırılacak olan 16 derslikli ilkokulun protokolü Heykel Valilik Binasında imzalandı.
2013.11.27 17:37 - Son Güncellenme: 2013.11.27 17:38 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Protokolün imza töreninde konuşan Vali Münir Karaloğlu, yerel yönetimlerin okulların ihtiyaçlarıyla ilgilenmesinin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Son zamanlarda yerel yönetimlerce eğitime verilen katkının arttırılarak okul yapımına taşınmasının da memnuniyet verici olduğu belirten Karaloğlu Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e teşekkür etti.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de okulların birçok alandaki ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını, bunu da belediyelerin el atması gereken konulardan gördüklerini belirtti. Daha önce Barış Anadolu Lisesi'ni yapatırarak hizmete açtıklarını belirten Bozbey, -kendi köyüne yapılacak olan- protokolü imzalanan Özlüce İlkokulu ile bu alandaki yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Bozbey, belediye olarak okullara hizmetli tahsis edeceklerini sözlerine ekledi. Konuşmalardan sonra yapılacak olan okulun protokolü imzalandı.
Protokolü yapılan okul, Nilüfer İlçesi Özlüce Mahallesi'nde bulunan Ahmet Muharrem Uğur İlkokulu bahçesine 16 derslikli ve anahtar teslimi olarak Nilüfer Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak. Nilüfer Belediyesi Özlüce İlkokulu ismi verilecek olan okulun 2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete açılması amaçlanıyor.