Nejat Biyediç'i anmak için şöhretler bugün Merinos'ta 

Nejat Biyediç'i anmak için şöhretler bugün Merinos'ta 

Bursaspor'un efsane ismi Nejat Biyediç, eski şöhretler tarafından düzenlenen bir organizasyon ile anılacak. Merinos Stadı'nda oynanacak Şöhretler Karması maçı bugün saat 18.00'de başlayacak.

2021.09.04 00:28 - Son Güncellenme: 2021.09.04 00:32 - Spor
A
Nejat Biyediç'i anmak için şöhretler bugün Merinos'ta 

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Bursaspor'un efsane ismi Nejat Biyediç, vefatının 10.yılında, eski şöhretler tarafından düzenlenen bir organizasyon ile anılacak.
Bursasporlu eski şöhretler, 15 Ağustos 2011'de 52 yaşındayken kaybettiğimiz Bursaspor eski Kaptanı ve eski teknik direktörü "İmparator" Biyediç'i anmak için bugün (cumartesi) bir gösteri maçı yapacak.

ANMA MAÇI MERİNOS STADI'NDA

Bu anlamlı Biyediç'i anma karşılaşması, Merinos Stadı'nda bugün saat 18.00'de başlayacak.
Biyediç'le birlikte, futbolcu ve teknik adam olarak aynı dönemde veya daha önce ve sonraki yıllarda görev yapan eski şöhretler, bu buluşmada futbolseverlere nostaljik bir futbol ziyafeti sunacak.

İŞTE ŞÖHRETLER KARMASI

Şöhretler Karması maçına katılacağı açıklanan bazı eski futbolcular şöyle:
Sedat Özden, Sinan Bür, Beyhan Çalışkan, Ahmet Kılıç, Vahit Doğan, Haluk Erdem, İsmail Ertekin, Maradona" Çetin Kahrıman, "Karaşimşek" Şenol Ulusavaş, A.Nail Durmuş, Ersel Uzgur, Nevzat Dinçbudak, Yalçın Gündüz, Adnan Örnek, Selim Özer, Deniz Kolgu, Okan Yılmaz, Hakan Cenkçiler, Pablo Batalla, Tolunay Kafkas, Taner Ertaş, Esat Bayram...

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.09.04 00:28 - Son Güncellenme: 2021.09.04 00:32 - Kübra Coşar-pasif
A