Nefes Dağyenice Doğada misafirlerini bekliyor! Ramazan'a özel kampanyalar...

Nefes Dağyenice Doğada misafirlerini bekliyor! Ramazan'a özel kampanyalar...

İnsanların tabiat ile buluşabilmesi için eşsiz imkanlar ve harika manzaralar sunan Nefes Dağyenice Doğada Ramazan ayına özel menülere ev sahipliği yaparken misafirlerine Ramazan Ayı'na özel, konaklamalı paketler ile çeşitli kampanya fırsatları sunuyor.

2024.03.28 15:25 - Son Güncellenme: 2024.03.28 15:26 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Nefes Dağyenice Doğada misafirlerini bekliyor! Ramazan'a özel kampanyalar...

Bungalov evleri ile konaklama, macera parkı ile eğlence, karavan parkı ile mükemmel altyapı, restoranı ile eşsiz lezzetler sunan Nefes Dağyenice Doğada, Ramazan ayına özel bir kampanya başlattı.

RAMAZAN AYINA ÖZEL MENÜLER...

Dağyenice göletinin kenarında bulunan Zelenika Restaurant hizmet kalitesi ile yine şaşırtmıyor. Lezzet ustası şeflerin özel malzemeler kullanarak hazırladığı Ramazan ayına özel menülere ev sahipliği yapan Nefes Dağyenice Doğada, göl kenarında iftar yapmak isteyen misafirlerini bekliyor. Bunun yanında kurumsal iftarlara da ev sahipliği yapan restoran 350 kişiyi aynı anda ve özel kurumsal menüler ile ağırlamaya devam ediyor.

Göl kenarında, doğanın ve huzurun buluştuğu Nefes Dağyenice Doğada'da misafirlerine Ramazan Ayı'na özel, konaklamalı paketler ile çeşitli kampanyalar da sunuyor.

Rezervasyon ve bilgi için: 0549 120 60 20

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.03.28 15:25 - Son Güncellenme: 2024.03.28 15:26 - HABER MERKEZİ
A