Nedim Yücel, transfer için Belgrad'a gitti (ÖZEL HABER)

Nedim Yücel, transfer için Belgrad'a gitti (ÖZEL HABER)

Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel, yeni sezonunun planlaması için Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a giderek, Antrenör Duşan Alimpijevic'le buluştu. Yeşil-beyazlı kurmaylar, transfer çalışmaları için durum değerlendirmesi yapacak.

2021.05.28 16:14 - Son Güncellenme: 2021.05.28 16:14 - Spor
A
Nedim Yücel, transfer için Belgrad'a gitti (ÖZEL HABER)

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

ING Basketbol Süper Ligi'ni 13 galibiyetle 9. sırada noktalayan ve play-off'a girme şansını son 2 haftada, 2 galibiyet farkla kaçıran Frutti Extra Bursaspor'da, yeni sezon için planlama çalışmaları başladı.

BELGRAD'DA BULUŞTULAR

Frutti Extra Bursaspor Genel Menajeri Nedim Yücel, 2021-22 sezonunun planlamasını yapmak üzere Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a giderek, Antrenör Duşan Alimpijevic'le buluştu.
Yücel, 22 Nisan'da 3 yıllık sözleşme uzatılan 35 yaşındaki Sırp teknik adamla, yeni sezon öncesi; gidecek ve kalacak isimleri masaya yatıracak ve transfer çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunacak.

BÜTÇE BELİRLENDİKTEN SONRA...

Kulübün isim sponsoru Frutti Extra ile Sezer Sezgin yönetiminin, önümüzdeki haftalarda toplanarak, yeni sezon bütçesini belirlemesinin ardından, iç ve dış transfer için harekete geçecek.
Yücel ve Alimpijevic'in; 5 yabancı ve yerli basketbolcu transferi için alternatifli bir transfer listesi üzerinde çalışacağı ifade edildi.

ERDEM ERYÜZ AYRILDI

Bu arada Frutti Extra Bursaspor teknik heyetinde bulunan yardımcı antrenör Erdem Eryüz'ün görevinden ayrıldığı öğrenildi.

Eryüz'ün yerine, Alimpijevic'in; daha önce teknik ekibinde bulunan Sırp bir yardımcı antrenör ile anlaştığı bildirildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.05.28 16:14 - Son Güncellenme: 2021.05.28 16:14 - Gülcan Tekin
A