Naomi Campbell'ın Versace Diyet

Naomi Campbell'ın Versace Diyet

14 yıl aradan sonra geçen yaz Versace için tekrar podyuma çıkan Naomi Campbell, defile öncesi yaptığı katı diyetten bahsetti.

2013.10.08 21:04 - Son Güncellenme: 2013.10.08 21:05 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Naomi Campbell'ın Versace Diyet

 

Us Weekly'nin haberine göre The Edit isimli çevrim içi moda dergisine konuşan Naomi (43), Versace defilesi öncesindeki 10 gün boyunca, arınmak için sadece havuç, zencefil ve ananastan oluşan meyve suları içtiğini açıkladı.

O özel diyet programına rağmen kimi zaman çikolata ve patates cipsi yediğini de söyleyen Naomi, insanın mutlu olduğu küçük şeylerden kendisini mahrum bırakmaması gerektiğini belirtti.

Naomi'nin, Versace öncesi girdiği meyve suyu diyeti ise belli ki işe yaramıştı. Naomi, Haziran ayında Paris'te düzenlenen Versace defilesinde sergilediği kusursuz vücuduyla büyük yankı uyandırmıştı.

Podyuma çıkması öncesinde kendisini endişeli hissettiğini itiraf eden Naomi, defileye çıktıktan sonra ortamda bir sessizlik olduğunu fark ettiğini ve o an içinden "Aman Tanrım, beni burada istemiyorlar!" diye geçirdiğini söyledi.

Naomi, sonrasında ise ortamdaki sessizliğin, izleyicilerin büyülenmiş olmalarından ileri geldiğini fark etmişti.

Defilenin ayrıca kendisi için özel bir anlamı da olduğunu belirten Naomi, "14 yıl sonra o defileye çıkmak benim için çok duygusaldı" diyerek Versace ailesiyle yeniden bir araya gelmesinin kendisine yaşattığı hissi ifade etti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.10.08 21:04 - Son Güncellenme: 2013.10.08 21:05 - HABER MERKEZİ
A