Mustafa Üstündağ adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Mustafa Üstündağ adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen ralli sonrası silahlı kavgaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen oyuncu Mustafa Üstündağ ve beraberindeki 4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Öte yandan, Üstündağ'a eşlik eden kız arkadaşı tanıdık çıktı.

2021.04.12 21:04 - Son Güncellenme: 2021.04.12 21:11 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Mustafa Üstündağ adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı
01:15 Oyuncu Mustafa Üstündağ ralli yarışları sonrası heyetle kavga etti

İLGİLİ VİDEO

Oyuncu Mustafa Üstündağ ralli yarışları sonrası heyetle kavga etti

Edinilen bilgiye göre, Bodrum'da düzenlenen "Rally Bodrum" turnuvasının ödül töreninden sonra araçların bulunduğu otoparka giden oyuncu Mustafa Üstündağ, bir yakınının ralliye katıldığını ve henüz dönmediğini söyleyerek nerede olduğunu sordu. Görevliler aracın arızalandığını ve çekiciyle getirildiğini söylerken, görevlilere bağıran Üstündağ telefonla bir görüşme yaptı. Üstündağ, bir süre sonra araçla yanına gelen 4 kişi ile rallinin komite üyelerini darp etti. Kavgada silahla 1 kişi ayağından yaralanırken, 2 kişi de darp sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Bodrum'da özel bir hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Oyuncu Mustafa Üstündağ ile yanındaki 4 kişi ise polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

ÜSTÜNDAĞ'IN SEVGİLİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Kavga sonrası Mustafa Üstündağ'ın araç içerisinde kucağına oturan kişi Yağmur Koçak, Sözcü'ye konuştu. Ünlü oyuncunun sevgilisi olduğunu belirten Koçak şunları söyledi: 

"Ben Mustafa'nın kız arkadaşıyım. İddiaların hemen hemen tamamı asılsız, olay şöyle gerçekleşti:

Dünkü ralliye Mustafa'nın bir arkadaşı katıldı ve yarışma sırasında canlı yayından otomobilin takla attığını gördük, öğrendik, şoke olduk.

Bu olayın hemen ardından biz organizasyon yetkililerinden takla atan sürücü ve ko pilot ile ilgili bilgi almaya çalıştık, ambulans yönlendirilmesini istedik.

Bize kimse arkadaşımızın sağlık durumu hakkında bilgi vermedi, ambulans gönderilip gönderilmediğini de öğrenemedik, sözlü tartışma gittikçe büyüdü, bize de sürekli hakaret edildi ve üzerimize yürüdüler.

Olaydan sonra otomobile binerek olay yerinden ayrılmak isteyince bulunduğumuz otomobilin önünü 30-40 kişilik grup keserek bizim tören yerinden ayrılmamıza izin vermedi.

Bu arada bir arkadaşımız yanlışlıkla ayağından yaralandı. Yaralanan Hakan abinin sağlık durumu şu anda çok iyi. Mustafa bu tür bir olaya adının karıştırılmasından gerçekten çok üzgün.

Avukatımız olayları takip ediyor gerekiyorsa daha detaylı bir açıklama yaparız. Olay tamamen organizasyonunun bozuk olmasından ve organizatörlerin duyarsız davranışlarından meydana geldi, hepimiz üzgünüz."

KIZ ARKADAŞI TANIDIK ÇIKTI

Snob Magazin'in özel haberine göre, Üstündağ'ın kız arkadaşı olduğunu söyleyen Yağmur Koçak'ın bir dönem Kısmetse Olur yarışmasına katıldığı ortaya çıktı. 

Bir süredir şarkıcılık yapan Yağmur Koçak, kendi ismi yerine 'Hanımefendi' takma adını kullanıyor.

Yağmur Koçak, 'Kısmetse Olur' yarışmasına motoruyla gelerek adından söz ettirmişti. Koçak, o dönem müstakbel kayınvalidesi olan kişiyi arkasına almıştı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.04.12 21:04 - Son Güncellenme: 2021.04.12 21:11 - HABER MERKEZİ
A