Mustafa Er'den Altay maçı yorumu!

Mustafa Er'den Altay maçı yorumu!

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, pazartesi akşamı Timsah Arena'da oynayacakları Altay maçı öncesi önemli açıklamalarda bulunarak, "Altay'ı iyi etüt ettik. Biz son düzlükte devreye girmek istiyoruz" dedi.

2021.04.02 17:21 - Son Güncellenme: 2021.04.02 17:23 - Spor
A
Mustafa Er'den Altay maçı yorumu!

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN 

TRT SPOR'da yayınlanan "Hedef Süper Lig" programına canlı bağlantıyla konuk olan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, pazartesi akşamı Timsah Arena'da oynayacakları Altay maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Cüneyt Ersan'ın sorularını yanıtlayan Er, "Altay'ı iyi etüt ettik. Biz son düzlükte devreye girmek istiyoruz" dedi. 

 

"SON 4 HAFTADA ÜÇÜNCÜYÜZ"

Mustafa Er, son 4 maçın 3'ünü kazandıklarını hatırlatarak, "Son 4 haftada en fazla puan toplayan 3.takımız. Önümüzdeki 3 takımı geçme gerçi var önümüzde. Bu kolay değil ama. Sonu a kadar zorlayacağız. Zira son 3 haftada İstanbulspor ve Keçiörengücü bize gelecek" ifadesini kullandı.

"ENERJİ AVANTAJIMIZ VAR"

41 yaşındaki teknik adam, Altay maçıyla ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: "Altay çok tecrübeli ve kaliteli bir takım. Son 4 maçta yüzde 70 topla oynadılar. Ama biz de tecrübesizliğimizi enerjimizle kapatan kaliteli bir ekibiz. Altay'ı iyi etüt ettik ve bunlara çalıştık. Covid'in etkilerini üzerimizden attık ve geri dönmeye başladık.

"KIRILMA MAÇI"

Pazartesi akşamki maç 'kırılma maçı' olacak. Biz bireysellikten çok, takım oyunu sergilemek ve disiplinli oynamak durumundayız. Milli aradan sonra takımların nasıl döneceği de çok önemli... Son 7 haftada ortaya çok farklı bir fotoğraf da çıkabilir. 

 

"SON DÜZLÜKTEKİ ÇIKIŞ AKILLARDA KALIR"

Oyuncularıma da söylüyorum; maratonun son yüz metresindeki sprint, koşu akıllarda kalır. Biz bu düzlükte devreye girmek istiyoruz. Artık bu ligde alınacak sonuçlar sürpriz sayılmamalı. Onun için zirvede, ilk 2'ye ve play-off'a girme anlamında her an her şey olabilir."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.04.02 17:21 - Son Güncellenme: 2021.04.02 17:23 - Eslem Ersen-pasif
A