Muratt Mat yeni albüm için gün sayıyor

Muratt Mat yeni albüm için gün sayıyor

Bursa'da gerçekleştirdiği programlarla dinleyici kitlesi oluşturan Muratt Mat, yakında müzik severlerle buluşturacağı 'Beyhude' albümü için gün sayıyor.

2022.08.22 10:33 - Son Güncellenme: 2022.08.22 10:56 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Muratt Mat yeni albüm için gün sayıyor

ERSEL NALBANT / BURSADA BUGÜN

Geçtiğimiz yıl Yunan sanatçı Dimos Zagaris ile birlikte hazırladıkları sevilen çalışmaları 'Traveling' Voice of Anatolia Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yer alırken, Türkiye'nin birçok kentinde yer alan müzik festivallerin de sahne performansları gerçekleştirmeye devam eden genç DJ, kendi müzik şirketi ve müzik stüdyosu olan Voice of Anatolia Records Müzik Yapım şirketinde yeni proje çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

'SunsetInThe East', 'Honesty' isimli elektronik müzik albümleri dışında Instrumental Ethnic müzik albümlerinden olan 'Aşk-ı Derun' ve 'JourneyEthnicCover' çalışmaları dijital platformlar da milyonlarca dinlenen Muratt Mat, yeni albümüyle müzikseverlerin bir kez daha karşısına çıkacak. Avrupa'da birçok sanatçı ile iş birliği yaparak yurt dışında da adından sıkça söz ettiren genç DJ, son zamanlarda yükselttiği müzik ivmesi ve oluşturduğu proje çalışmalarıyla dikkatleri üzerine toplarken, birçok Avrupalı sanatçının albümlerinde de kendine özgü müzik tarzıyla hazırladığı remix düzenlemeleriyle yer aldı.

 

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2022.08.22 10:33 - Son Güncellenme: 2022.08.22 10:56 - HABER MERKEZİ
A