Muhteşem Yüzyıl'da cesur sahne

Muhteşem Yüzyıl'da cesur sahne

Çelebi Lütfi Paşa'nın nefsi ile mücadelesi...

2013.05.09 13:30 - Son Güncellenme: 2013.05.09 13:30 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Muhteşem Yüzyıl'da cesur sahne

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bizim öyle bir ecdadımız yok. Biz öyle bir Kanuni tanımadık. Biz öyle bir Sultan Süleyman tanımadık" diyerek eleştirdiği Muhteşem Yüzyıl cesur sahneleri ile yine gündemde.

KILIK-KIYAFETE DÜZENLEME
Başbakan Erdoğan'ın eleştirisi sonrası gündemi uzun süre meşgul eden Muhteşem Yüzyıl'ın daha sonra yayınlanan bölümlerinde haremdeki kılık kıyafete düzenleme getirilmişti. Muhteşem Süleyman'ın yatak odası sahneleri ekrana getirilmemiş, Hürrem Sultan'ın göğüs dekoltesine ayar verilmişti.
LÜTFİ PAŞA'NIN ZOR ANLARI
Bu durum eleştiri sonrası uzun süre böyle devam etti. Ancak dizinin son bölümlerinde bazı sahneler yeniden dikkat çekmeye başladı. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne Damat Çelebi Lütfi Paşa'nın cariye ile yakınlığı damga vurmuştu. Uzun süre göğüs dekoltelerine yer verilmeyen dizide cariyenin cesur sahneleri dikkat çekti.
Dizide Lütfi Paşa ile yakınlaşan cariye rolünü güzel oyuncu Ceren Hindistan canlandırıyor. Dizi ekibine yeni dahil olan Hindistan, daha önce Baba Ocağı ve Sakarya Fırat dizileri ile adını duyurmuştu.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2013.05.09 13:30 - Son Güncellenme: 2013.05.09 13:30 - HABER MERKEZİ
A