Muhammer Ketenci'nin kadınlarla ilgili sözleri tepki çekti: Memelerinin yarısı dışarıda

Muhammer Ketenci'nin kadınlarla ilgili sözleri tepki çekti: Memelerinin yarısı dışarıda

Modacı Muammer Ketenci, Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı programa katıldı. Ünlü modacının kadınların 'açık' giyinmesi yüzünden erkeklerin taciz ettiğini söylediği sözler büyük tepki çekti.

2024.02.13 17:36 - Son Güncellenme: 2024.02.13 17:37 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Muhammer Ketenci'nin kadınlarla ilgili sözleri tepki çekti: Memelerinin yarısı dışarıda

Ünlü isimlerin sahne kostümlerini hazırlayan ve açıklamalarıyla sık sık konuşulan ünlü modacı Muammer Ketenci bu defa kadınlarla ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Türkiye'nin en tanındık modacılarından biri olan Muammer Ketenci düzenlediği defilelerin yanı sıra katıldığı programlarla da öne çıkıyor.

Yaptığı açıklamalarla sıkça dikkat çeken Ketenci, bu sefer de Mevzu Gündem programına konuk oldu. Ketenci'nin programda kadınlarla ilgili sözü tepki çekti.

Ece Erken ve Işıl Donat'ın sunuculuğunu üstlendiği programda Yeliz Yeşilmen'in kadınlara "Özgür olun" dediği paylaşımdan bahsedildi.

Erken'in paylaşımdaki notu okumasından sonra söze giren Ketenci, "Yeliz burada Türk kadınlarının hepsinde kendi göğüs ve bacağının olduğunu zannederek "özgür kalın" demiş" şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden Ketenci, "Yanlış anlarlar, k.çlarını açar bizim kızlar! Benim dediğim her şey doğru. Sen Nişantaşı'ndaki kızları gördün mü Ece? Memelerinin yarısı dışarıda" dedi.

Muammer Ketenci'nin "Kızları düşünebiliyor musun? Anadan üryan ortada dolaşacaklar. Sonra da diyorlar ki erkekler bunları taciz etti. Tacizi bırak, tecavüz bile ederler" sözleri stüdyodakileri sinirlendirdi.

O sözleri duyan Ece Erken "Allah korusun. Doğru diyorsun ama senin demek istediğin şey farklı, onu söyleme" dedi.  Işıl Donat ise "Yok, o kadar da değil!" diyerek çıkıştı!

"Erkek adam bu abi! Açma abi açma, adamı azdıracağın biçimde açma. Bu iç güdüsü" diyerek yine sinirleri geren Ketenci'ye Ece Erken, "Sana bir şey söyleceğim. Erkeğin iç güdüsü de böyle diyerek de yanlış. Neden? Bir kadının dekolte giymesi erkeklere açığım ya da erkeklerin onu taciz edebilmesi demek değildir!"

Ketenci'nin sözleri sosyal medyada tepki çekti. "Herkes istediğini giyebilir", "Açıklaması huzursuz etti", "Açıklamaları şaşırttı", Daha neler" gibi yorumlar geldi.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.02.13 17:36 - Son Güncellenme: 2024.02.13 17:37 - HABER MERKEZİ
A