Montella: Bunu beklemiyorduk!

Montella: Bunu beklemiyorduk!

İtalyan teknik adam, çok üzgün olduğunu söyleyerek, "Böyle maçlardan sonra kafamızı kaldırarak yolumuza devam etmeliyiz" dedi.

2024.03.27 01:16 - Son Güncellenme: 2024.03.27 01:17 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Montella: Bunu beklemiyorduk!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 6-1'lik Avusturya yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, "Beklenmedik bir yenilgi aldık" dedi.

İtalyan teknik adam, şunları söyledi:

"Kimsenin beklemediği bir sonuç. Ülkemiz için üzgünüz. İstediğimiz performansı veremedik. Bu maçlardan sonra kafamızı kaldırarak yolumuza devam etmeliyiz. Böyle mağlubiyetlerden sonra bizi yıkabilecek analizler yapmamak lazım. 

"BAŞIMIZI KALDIRIP DEVAM ETMELİYİZ"

Bu tarz maçlar kafamızı kaldırıp devam etmemiz için bir fırsattır aynı zamanda. İkinci yarıda dakikalar geçtikçe birlikteliğimiz bozuldu ve sonuçta olanlar oldu. Bu tarz maçların oyun temposu yüksek olur. Bazı futbolcularımız da çok fazla oynamadıkları için fiziksel olarak bunu hissetti. Bize bu şekilde dönüşü oldu. Ancak bu tarz mağlubiyetler de genç bir milli takımı geliştirir. Zor anlar futbolda var. Beraber gelişeceğiz.

"SORUMLULUK BENİM"

Burada bir sorumlu varsa, o da benim. Başkasını suçlamaya gerek yok. Eminim ki EURO 2024'te çok daha iyi performanslar göstereceğiz"

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.03.27 01:16 - Son Güncellenme: 2024.03.27 01:17 - HABER MERKEZİ
A