Miniklerin sergi heyecanı

Miniklerin sergi heyecanı

Elmalı Anaokulu öğrencileri 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılında yaptıkları resim ve sanat çalışmalarını düzenlenen sergiyle tanıttılar.

2013.04.14 11:05 - Son Güncellenme: 2013.04.14 11:05 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Miniklerin sergi heyecanı


Sergiye Elmalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Candeğer, Milli Eğitim Şube Müdürü Salim Bülent Gökçe ve öğrenci velileri katıldı.
Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen 94 minik öğrencileri aileleri yalnız bırakmadı. 300 kişinin ziyaret ettiği sergide açılış konuşması yapan Milli Eğitim Müdürü Osman Candeğer, küçük çocukların bu derece güzel işler yapmasının gurur verici olduğunu ifade ederek, "Bu sergide minik yavrularımızın yaptıklarını ve neler yapabileceklerini gördük. Sergilenen birbirinden güzel resimler ve el işleri onların çok yetenekli olduğunun kanıtıdır. İnşallah bu özveri ve güvenle büyüyüp yetişecek olan bu çocuklarımızın hepsi vatanına, milletine faydalı ve yararlı birer birey olarak yetişir" dedi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.04.14 11:05 - Son Güncellenme: 2013.04.14 11:05 - HABER MERKEZİ
A