Menderes Nehri taştı, İncirliova-Koçarlı yolu su altında kaldı

Menderes Nehri taştı, İncirliova-Koçarlı yolu su altında kaldı

Aydın'da gece etkili olan sağanak yağışların ardından Menderes Nehri, Koçarlı ilçesi sınırlarında taşarak tarım arazilerini ve İncirliova-Koçarlı karayolunu sular altında bıraktı. Ekipler, karayolunu temizleyip kontrollü ulaşımı sağladı.

2026.03.30 10:10 - Son Güncellenme: 2026.03.30 10:10 - Güncel - İHA
A
Menderes Nehri taştı, İncirliova-Koçarlı yolu su altında kaldı

Aydın'da gece saat 04.00 civarında su seviyesi kritik düzeye ulaşan Menderes Nehri, Koçarlı ilçesi çevresindeki tarım arazilerine taştı. Taşkın nedeniyle tarlalar ve bahçelerde su birikintileri oluşurken, ekili alanlarda zarar meydana geldi.

ULAŞIM AKSADI, KARAYOLU KAPATILDI

Taşkın suları İncirliova-Koçarlı karayolunu da etkileyerek trafiğin bir süreliğine durmasına yol açtı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, Menderes Köprüsü'nü tıkayan moloz ve odun parçalarını temizlemek için çalışmalar başlattı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2026.03.30 10:10 - Son Güncellenme: 2026.03.30 10:10 - İHA
A