Melek gelmekten vazgeçti...

Melek gelmekten vazgeçti...

Antalya Dossi Dossi Show'a gelmeyi daha önce erteleyen Victoria's Secret meleği Candice Swanepoel, sözleşmeyi tamamen iptal etti. Bunun üzerine yetkililer müzik dünyasına yöneldi.

2016.04.14 12:38 - Son Güncellenme: 2016.04.14 12:39 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Melek gelmekten vazgeçti...

Her yıl Victoria's Secret meleklerini Türkiye'ye getirmekle ün yapan Dossi Dossi Show, bu sefer meleksiz gerçekleşecek. Geçen yıl Türkiye'de yaşanan olaylar nedeniyle gelmekten vazgeçen Candice Swanepoel, sözleşmeyi tamamen iptal ve ücretini iade etti.   

Şov devam edecek

Bunun üzerine Dossi Dossi Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Erarslan, top model arayışına girmeyeceklerini ve müziğin ünlü isimleriyle şova devam edeceklerini belirtti. 9-14 Haziran tarihlerinde Antalya'da gerçekleşecek olan etkinliğe Rusya dahil 30 ülkenin katılacağını belirten Eraslan, "Alexandra Stan, Swetlana Loboda ve Faydee konserleriyle davetlileri coşturacağız" dedi. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2016.04.14 12:38 - Son Güncellenme: 2016.04.14 12:39 - HABER MERKEZİ
A