Mela Bedel'den yeni şarkı

Mela Bedel'den yeni şarkı

Yayınladığı şarkılarla adından söz ettiren ve dinleyici kitlesini her geçen gün büyüten Mela Bedel, bu kez "Bildiğin Gibi Değil" şarkısıyla dikkatleri üzerine çekecek. Sony Music Türkiye etiketiyle 5 Mart'ta dinleyiciyle buluşacak şarkının sözü Mela Bedel, bestesi Mela Bedel ve Azel Bert, düzenlemesi de Azel Bert imzası taşıyor.

2021.03.04 11:33 - Son Güncellenme: 2021.03.04 11:33 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Mela Bedel'den yeni şarkı

Mela Bedel, "Bildiğin Gibi Değil" şarkısı için "İnsan, içinde yaşadığı bu dünyada nefesini kesen her andan bir şeyler öğreniyor, sonraları üzerinden zaman geçip hafızasından gitse de yüreği o anları hep saklıyor. Kimi mazi desin, kimiyse anı. Her birimizin yüreğine kazıdığı hisler var. Benimse yüreğimde mazi olmaya yüz tutmuş ama aklımın her daim bir köşesinde yaşayan bu hisleri ifade etmeye yeltenmeme vesile olan direncim bu şarkıda can buldu" diyor.

Kalbinde gizli mabedi olanların şarkısı

İçinde yoğun bir sitem de taşıyan ve aşkın - acı çekişler de dahil her halinin güzel olduğunu hatırlatan şarkı bir yandan da insanın içindeki gizli mabede de davetiye çıkarıyor. Mela Bedel, "Her yürekte bir mabed vardır gidip gidip geri döndüğümüz. Başka yüreklere taşınıp yeni bir ev kurarken, kendi yüreğimizde o mabedi gizli gizli koruyup herkesten sakladığımız bir mabed. Kalbinde mabedi olanların şarkısı olacak bu şarkı. Hiçbir şey kimsenin bildiği gibi değil."

Sony Music Türkiye etiketiyle 5 Mart'ta tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluşacak "Bildiğin Gibi Değil" şarkısının Enes Özfen yönetmenliğinde çekilen klibi de sanatçının youtube kanalında yayında olacak.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.03.04 11:33 - Son Güncellenme: 2021.03.04 11:33 - HABER MERKEZİ
A