Mehmet Erdem'den modern sıra gecesi tadında konser
Geçtiğimiz akşam Jolly Joker İstmarina Kartal'da sevenleri ile buluşan Mehmet Erdem muhteşem bir konsere imza attı.
2018.12.21 11:46 - Son Güncellenme: 2018.12.21 11:47 - Magazin - HABER MERKEZİ''Hakim Bey'' ile başladığı gecede Aşık Mahzuni Şerif, Aşık Veysel Şatıroğlu ve Neşet Ertaş gibi ünlü halk ozanlarının şarkılarını peş peşe seslendirerek türkü şov yapan Erdem, bir anlamda modern bir sıra gecesini andıran konserinde sahnede adeta devleşti.
''Bazen bu türküleri söylerken kendimden geçiyorum. Bilirsiniz sahnede konuşmayı pek sevmem ancak başta biz gençler, genç müzisyenler kültürel değerlerimize, müziğimize sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum.'' ifadelerinin ardından konserine kısa bir ara veren genç sanatçı, performansının ikinci bölümünde de etkinlik alanını dolduran yaklaşık bin kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı.
Yaklaşık iki saat sahnede kalan Mehmet Erdem, konserinin Barış Manço'nun ölümsüz eseri ''Gibi gibi'' ile tamamlayarak sahneden alkışlar eşliğinde indi.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
06:52
-
01:16
-
06:07
-
01:02
-
00:25
En Çok Okunanlar
- Bursa'da heyelan: Yol trafiğe kapandı
- Bursaspor son dakikalarda güldü!
- EFT ve havalede yeni dönem! Hükümet...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...
- Siyaset kulislerini hareketlendiren iddia:...
- Bursa'da trafikte makas atan araç kaza...
- Bursa'da demir kapısına elini sıkıştıran 3...
- Prof. Dr. Naci Görür'den deprem uyarısı
- 81 ilde gıda yardımı yapılacak: Başvuru...
- Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nden...
- Bursa'da eşinin avukatını dövdü, 4 yıl 10...
- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan yolcu...
- Brezilya'da fırtına sırasında uçağa birkaç...
- Kredi kartı durduğu yerde cep yakıyor
- Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan...