Marsilya yara sardı:2-0

Marsilya yara sardı:2-0

Hafta arası Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e mağlup olan Marsilya, Montpellier'i mağlup ederek moral buldu.

2013.11.30 00:44 - Son Güncellenme: 2013.11.30 00:44 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Marsilya yara sardı:2-0

Fransa Ligue 1'de zirve mücadelesi veren ekiplerden biri olan Marsilya, 6 maçtır deplasmanda galibiyet yüzü göremeyen Montpellier'i konuk etti.

Maçın ilk dakikalarda konuk ekibin atakları vardı. 6. dakikada Sanson'un pasında topla buluşan Montano'nun şutu direğin yanından dışarı çıktı. Sonraki dakikalarda oyunda tempo düşerken, Marsilya ilk tehlikeli atağını 34. dakikada gerçekleştirdi. Ceza sahasının hemen dışından güzel bir şut çeken Valbuena kaleciyi geçemedi. Bu pozisyondan 2 dakika sonra ise ev sahibi ekibin golü geldi. Payet'in pasında topla buluşan Thauvin, sol ayağıyla güzel bir vuruş yaptı ve Marsilya'yı 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında da başka gol olmadı ve Marsilya, soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıya da Marsilya istekli başladı. 50. dakikada kullanılan kornerde topu iyi takip eden Mendy'nin vuruşu kaleyi tutmadı. 60. dakikada El Kaoutari'nin pasında topla buluşan Camara'nın çaprazdan çektiği şut defanstan döndü. Sonraki dakikalarda Marsilya ataklarını sıklaştırdı. 69. dakikada Cabella'nın şutu az farkla dışarı çıktı. 71'de bu sefer Gignac'ın şutunu kaleci mükemmel bir refleksle kurtardı. Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken, 90+3'te ilk golün sahibi Thauvin'in asistinde Khalifa sert bir vuruşla ağları havalandırdı ve karşılaşmanın skorunu belirledi: 2-0.

Bu sonuçla Marsilya puanını 27'ye çıkartırken, Montpellier 15 puanda kaldı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.11.30 00:44 - Son Güncellenme: 2013.11.30 00:44 - HABER MERKEZİ
A