Marsilya, taraftarını isyan ettirdi
Pazar günü sahaında Toulouse'u ağırlayan Marsilya, taraftarları tarafından ilginç bir protesoyla karşılaştı.
2016.03.07 17:09 - Son Güncellenme: 2016.03.07 17:09 - Spor - HABER MERKEZİ
Toulouse maçı öncesinde Fransa Ligi'nde oynadığı 11 iç saha karşılaşmasında da galibiyet yüzü göremeyen Marsilya, taraftarların isyanıyla karşılaştı.
13 Eylül'den beri galibiyet yok
Bir zamanlar deplasman takımları için cehennem olan Velodrome, bu sezon adeta Marsilya'nın cehennemi oldu. Maç öncesinde Virage Sud tribününde, ''5 ay 21 gün 15 saatir Velodrome'da galibiyet yok. Yeter! Bugün mutlaka kazanın'' yazılı pankartı açan taraftarlar, 13 Eylül 2015 tarihindeki Bastia maçından beri Velodrome'da lig maçı kazanamayan futbolculara sert bir mesaj verdi.

İsyan sonuç getirmedi
Ancak bu protesto da kötü gidişatı değiştirmedi. Wissam Ben Yedder'in golüyle geriye düşen Marsilya, 74'te Somalia'nın kendi kalesine attığı golle 1 puanı zor kurtardı. Böylelikle iç sahadaki galibiyet hasreti 12 maça çıktı.
Maç sonunda açıklama yapan Marsilya orta sahası Remy Cabella, maçtan önce açılan pankartı gördüklerini ve taraftarın bu tepkisini anlayışla karşıladıklarını söyledi.