Makyaj yaptı ama...

Makyaj yaptı ama...

Eşinden şiddet gördüğü için boşanan AK Parti Ağrı Milletvekili Fatma Salman (Kotan), TBMM'de Genel Kurul çalışmalarına katıldı. Milletvekilinin makyajla kapatmaya çalışmasına rağmen şiddet maruz kaldığını gösteren yüzündeki morluklar dikkat çekti.

2012.12.06 17:47 - Son Güncellenme: 2012.12.06 17:48 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Makyaj yaptı ama...

Eşinden şiddet gören ve dün eşi İdris Kotan'dan boşanan Fatma Salman, bugün Meclis çalışmalarına katıldı. Genellikle makyaj yapmayan Salman'ın bugünkü çalışmalara yüzündeki morlukları kapatmak için aşırı makyajlı gelmesi dikkat çekti. Buna rağmen Salman gözündeki morluğunu kapatamadı. TBMM kulisinde gazetecilere konuya ilişkin açıklamada bulunan Salman, "Ayrıldık. Dün her şey bitti. Hayat devam ediyor. Bir milletvekili olarak Meclis'e gelmeye devam edeceğim" dedi.

 

Bu arada Genel Kurul salonunda Parlamento'nun kadın milletvekilleri Salman'ı yalnız bırakmadı. Salman'ın yanına gelen kadın milletvekilleri geçmiş olsun dileklerini iletti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2012.12.06 17:47 - Son Güncellenme: 2012.12.06 17:48 - HABER MERKEZİ
A