Magnum toplatılma kararına Magnum Türkiye'den açıklama geldi

Magnum toplatılma kararına Magnum Türkiye'den açıklama geldi

İngiliz hızlı tüketim ürünleri şirketi Unilever, içinde plastik ve metal parçaları olabileceği endişesi nedeniyle bir grup Magnum dondurmasınının İngiltere'de toplatılması çağrısında bulundu.

2024.04.18 14:45 - Son Güncellenme: 2024.04.18 14:54 - Güncel - T24
A
Magnum toplatılma kararına Magnum Türkiye'den açıklama geldi

İlgili kararın ardından Magnum Türkiye tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çeşitli haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında yer alan "Magnum Badem ürünlerinin metal içerebileceği endişesiyle toplatılmasına" dair haberlere istinaden, konuya netlik getirmek üzere açıklamamızı bilgilerinize sunmak isteriz.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki Türkiye Magnum ürünleri için herhangi bir risk söz konusu değildir. Türkiye'de piyasada bulunan tüm çubuklu Magnum ürünlerimizi Çorlu ve Konya fabrikalarımızda uluslararası gıda standartlarında, son teknoloji ile donatılmış tesislerimizde tüm sağlık ve hijyen tedbirleri sağlanarak el değmeden üretiyoruz. Halihazırda Türkiye'de üretilen ve satılan ürünlerimizde söz konusu türde bir risk bulunmamakta olup, herkesi güvenle yiyebilecekleri gıdalarla buluşturmaya devam ediyoruz.

İngiltere ve İrlanda'da üretilen Magnum Badem ürününde kısıtlı sayıdaki serisinde yaşanan durum, Türkiye'de üretilen ve satılan hiçbir Magnum ürünü için bir sorun teşkil etmemektedir.

Saygılarımızla,

Magnum Türkiye" 

Magnum dondurmaları metal içerebileceği endişesiyle acilen toplatılıyor

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.04.18 14:45 - Son Güncellenme: 2024.04.18 14:54 - T24
A