Liverpool'lu oyunculardan 'gizli' hastane ziyareti

Liverpool'lu oyunculardan 'gizli' hastane ziyareti

İngiltere Premier Lig'inin önemli kulüplerinden Liverpool, basına ve halka gizli bir şekilde çocuk hastanesine ziyaret gerçekleştirdi.

2012.12.13 17:02 - Son Güncellenme: 2012.12.13 17:02 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Liverpool'lu oyunculardan 'gizli' hastane ziyareti

İngiltere Premier Lig'inin ünlü kulüplerinden Liverpool, Noel dolayısıyla yerel bir çocuk hastanesi olan Alder Hey'i ziyaret etti.

Luis Suarez, Joe Allen ve takım kaptanı Steven Gerrard gibi isimler, bütün gün boyunca Alder Hey'deki hasta çocukları mutlu etmek için olabildiğince çaba sarfettiler. Takım maskotu 'Büyülü Kırmızı'nın da yer aldığı ziyaret esnasında hasta çocukların çok mutlu oldukları fotoğraflara yansıdı.

Alder Hey çalışanları ve Liverpool'lu oyuncular, bu ziyaretin samimi olması için medya ve halktan gizli olması için çaba sarf etti. Her çocuğa istedikleri kadar vakit ayırmak ve onunla ilgilenmek istediklerini belirten Liverpool'lu oyuncular ziyaretin kendileri için çok önemli olduğunu belirttiler.

Liverpool'un Uruguaylı golcüsü Suarez konu hakkında yaptığı açıklamada; "Buraya gelmek ve onları görmek çok önemli. Eğer çocuğunuz varsa ve sağlıklıysa, bunun ne kadar büyük bir şans olduğunun farkına varıyorsunuz." dedi.

Ziyaret hakkında bir açıklama da takım kaptanı Steven Gerrard'dan geldi. Bu tür ziyaretleri yalnızca futbolcuların değil her insanın yapmasını gerektiğini ve bunun toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirten Gerrard; "Karışık duygular yaşadım. Bu çocukların yüzlerinin güldüğünü görmek çok mutluluk verici. Ancak, bazı durumlar bizim için çok zor oldu. Kanser olan veya bir başka ağır hastalık yaşayan çocukların durumlarının ne kadar zorlu olduğuna bir kez daha şahit olunca çok zorlandım. Ancak, bu durum biraz da ilham verici. Ailelerin çocuklarına nasıl sağlam bir şekilde bağlandıklarını gördüm." diyerek sözlerine son verdi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.13 17:02 - Son Güncellenme: 2012.12.13 17:02 - HABER MERKEZİ
A