Liseli genç derste kalp krizi geçirdi!

Liseli genç derste kalp krizi geçirdi!

Sınıfta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındaki lise öğrencisi Furkan Kılınç'ın cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

2012.04.10 17:44 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Liseli genç derste kalp krizi geçirdi!

Beşiktaş'ta bulunan Dinçkök Anadolu Teknik Lisesi'nde dün saat 16.00 sıralarında sınıfta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 10. sınıf öğrencisi Furkan Kılınç'ın cenazesi ailesi ve arkadaşları tarafından Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Eyüp'te bulunan evine getirildi.

Evinin önünde ailesi ve okul arkadaşları gözyaşları içerisinde Kılınç'ın cenazesinin gelmesini bekledi. Daha sonra cenaze aracının sokağa girmesiyle birlikte Furkan Kılınç'ın annesi bir süre oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşları döktü. Evinin önünde alınan helalliğin ardından Furkan Kılınç'ın cenazesi yarın defnedilmek üzere Kastamonu'nun Cide ilçesine gönderildi.

Furkan Kılınç'ın okul arkadaşı Emre Bakır, "Kavgası gürültüsü olmayan bir çocuktu. Bizde şok olduk çok üzüldük. Sessiz sakin güler yüzlü bir arkadaştı. Rahatsızlığını hiç belli etmedi bize" dedi. Kılınç'ın komşusu ise, "Kalpten problem yaşamış. Sürekli bayılıyordu. Tedavi görüyordu ders sırasında olmuş. Öğretmenine söylemiş, o an düşüp bayılıyor. Gerekli müdahale yapılıyor ama kurtulamamış" diye konuştu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2012.04.10 17:44 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A