Le Guen, Bursaspor için 4 milyon Euro'luk teklifi reddetti
Bursaspor'un dün 2 yıllık resmi sözleşme imzaladığı Fransız teknik adam Le Guen'in bir Katar kulübünden gelen yıllık 4 milyon Euro'luk teklifi reddettiği bildirildi.
2017.06.23 10:07 - Son Güncellenme: 2017.06.23 10:13 - Spor - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Le Guen Bursaspor'la anlaştı: "Dev bir kulübe geldim"
Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen yeşil-beyazlı kulüp, takımın başına 53 yaşındaki Fransız teknik adam Paul Le Guen'i getirdi.
Dün Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle kendisini 2 yıllığına Bursaspor'a bağlayan resmi sözleşmeyi imzalayan tecrübeli çalıştırıcı, büyük bir kulübe geldiğini, güçlü bir kadro kuracaklarını ve en iyilerle rekabet edeceklerini söyledi.
4 milyon Euro'yu reddetti, 1.5 milyon Euro'ya imzaladı
Deneyimli teknik adamın bir Katar kulübünden gelen yıllık 4 milyon Euro'luk teklifi reddettiği ve yeşil-beyazlıların yıllık 1 milyon 500 bin Euro garanti ve bonus ücretleri teklifine 'Evet' dediği bildirildi.