Kütüphanede 'İrfan Türküleri' konseri

Kütüphanede 'İrfan Türküleri' konseri

Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü sanatçıları, 'İrfan Türküleri' konseri ile vatandaşlara müzik ziyafeti çekti.

2013.12.18 15:08 - Son Güncellenme: 2013.12.18 15:08 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Kütüphanede 'İrfan Türküleri' konseri

Büyükşehir Belediyesi Orkestrası Türk Halk Müziği Bölümü sanatçıları, Büyükşehir Belediyesi Şehir Kütüphanesi'nde sanatseverlerle bir araya geldi. Orkestra Şube Müdürlüğü ile Kütüphaneler Şube Müdürlüğü'nün ortaklaşa gerçekleştirdiği 'İrfan Türküleri' konseri, izleyicilere keyifli saatler yaşattı.

Şehir Kütüphanesi Üftade Gösteri ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konserde Nurullah Söylemez, Gıyasettin Tok, Serhat Doğan, Alim Hüseyinoğlu, Veli Kenan Şimşek, Yusuf Yılmaz, Kemal Beygirci, Mevlana Haftası nedeniyle verdikleri konserde dinleyicilerini tadına doyulmaz bir müzik yolculuğuna çıkardı. Orkestra Şube Müdürü Turgay Mercan ve Kütüphaneler Şube Müdürü Arzu Kuzgun, konserin sonunda, performanslarıyla dinleyicilerden bol bol alkış alan sanatçılara teşekkür belgelerini takdim etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.12.18 15:08 - Son Güncellenme: 2013.12.18 15:08 - HABER MERKEZİ
A