Kurtarma ekibi enkaz altında kaldı!

Kurtarma ekibi enkaz altında kaldı!

Hatay-Kırıkhan Kurtuluş Mahallesi'ndeki öğretmenevi enkazında kurtarma çalışması yapan Ayvalık Doğal Afetler Arama ve Kurtarma (ADAK) ekibi kurtarma ekibinden bir kişi oluşan çökme ile enkaz altında kaldı.

2023.02.11 12:34 - Son Güncellenme: 2023.02.11 12:57 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kurtarma ekibi enkaz altında kaldı!
00:39 Kurtarma ekibi enkaz altında kaldı!

İLGİLİ VİDEO

Kurtarma ekibi enkaz altında kaldı!

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde deprem bölgesine giden ADAK Kurtarma Ekibi depremin ilk gününden itibaren birçok kurtuluşa imza attı. Ekip son olarak Hatay Kırıkhan Kurtuluş Mahallesi'nde öğretmen evi enkazında çalışma yaparken bir çökme oluştu.

Kurtarma çalışması sırasında meydana gelen çökmede Kurtarma Ekibi Görevlisi Batuhan Tügen enkaz altında kaldı. Çökme ve görevlinin enkaz altında kalma anları kameraya yansıdı.

Enkaz altında kalan kurtarma görevlisi ekip arkadaşları tarafından kısa sürede kurtarıldı. Kurtarma Görevlisi Batuhan Tügen'in sağlık durumunun iyi olduğu ve kurtarma çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2023.02.11 12:34 - Son Güncellenme: 2023.02.11 12:57 - HABER MERKEZİ
A