Kurban Bayramı havayolu şirketlerine yaradı

Kurban Bayramı havayolu şirketlerine yaradı

KURBAN Bayramı'nda tatilin 9 gün olması nedeniyle tatile çıkacak vatandaşların havayolunu tercih etmeleri havayolu şirketlerinin işine yaradı. Tatilini yurtiçi ve yurtdışında geçirmek isteyenlerin talebi nedeniyle uçak biletleri günler öncesinden tükenme noktasına geldi.

2013.10.08 10:08 - Son Güncellenme: 2013.10.08 10:09 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Kurban Bayramı havayolu şirketlerine yaradı

Havayolu şirketleri de artan talep nedeniyle ek seferler düzenlemeye karar verdi. Havayolu şirketleri Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan bayram süresince Antalya, Bodrum, Dalaman ve KKTC'ye ek sefer düzenleyerek yolcu talebini karşılamaya çalışacaklar.

Seferlerini Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleştiren Pegasus Hava Yolları ise Kurban Bayramı dönemi olan 11-21 Ekim tarihleri arasında iç ve dış hatlarda toplam 423 ilave sefer koydu. Pegasus Hava Yolları, yurt içinde sefer yaptığı 28 nokta için 269, KKTC için 79, yurt dışı uçuş noktaları için ise 75 ilave seferle uçacak. Atlasjet Hava Yolları ise 11-19 Ekim tarihleri arasında Kıbrıs, Edremit ve Bodrum'a karşılıklı olarak ek seferlerin düzenleneceği duyurdu. Onur Havayolları ise şu ana kadar kendilerine gelen talepleri değerlendirdiklerini ve gelen talepler doğrultusunda ek seferler koyacağını bildirdi.

THY yetkilileri de özellikle tatil beldelerine ek seferler koyacaklarını, ancak şu anda kesin bir sayı olmadığı için birkaç güne kadar bu konuda açıklama yapacaklarını söylediler.

Özellikle İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havaalanı'nda bayram öncesi yoğunluk beklenirken Kurban Bayramı süresince yolcuların mağdur olmaması ve seferlerin aksamaması için ek önlemler alındı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.10.08 10:08 - Son Güncellenme: 2013.10.08 10:09 - HABER MERKEZİ
A