Kül Masalı dizisi nerede çekiliyor? Kül Masalı dizisi ne zaman yayınlanacak?

Kül Masalı dizisi nerede çekiliyor? Kül Masalı dizisi ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Kül Masalı ilk bölüm ile ekrana gelecek. İzleyici tarafından Kül Masalı oyuncuları ve konusunun yanı sıra bazı detaylar da merak ediliyor. Peki, Kül Masalı dizisi nerede çekiliyor? Kül Masalı dizisi ne zaman yayınlanacak?

2024.02.15 15:32 - Son Güncellenme: 2024.02.15 15:34 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Kül Masalı dizisi nerede çekiliyor? Kül Masalı dizisi ne zaman yayınlanacak?

Kül Masalı dizisi fragmanı ile beğeni topladı. Dizide Türkiye'nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), yoksul ve mütevazı bir geçmişten gelen Özge (Sevda Erginci)'nin aşk hikayesi konu ediliyor. Peki, Kül Masalı dizisi nerede çekiliyor? Kül Masalı dizisi ne zaman yayınlanacak? 

Kül Masalı dizisi ne zaman yayınlanacak? 

"Kül Masalı", 15 Şubat'tan itibaren her perşembe 20.00'de TRT 1'de izleyenlerle buluşacak.

Kül Masalı dizisi nerede çekiliyor?

TRT1'in yeni dizisi Kül Masalı Antalya ve Kapadokya'da çekiliyor.

Kül Masalı konusu nedir?

Türkiye'nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), yoksul ve mütevazı bir geçmişten gelen Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte aşık olup evlenirler. Özge yaklaşık 6 yıldır bir restoranda aşçılık yapmaktadır. Özge'nin Arat'ın ailesinin yaşadığı konağa gelin olarak girmesi onu bir anda bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya sokar. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge'nin kız kardeşi Behiye'nin (Gizem Güneş) zenginlik ihtirası ve Arat'ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale'nin (Başak Gümülcinelioğlu) peşini bırakmayan gölgesi Özge'nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirir.

Kül Masalı oyuncuları kimler?

Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcineoğlu'nun yer aldığı dizide Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi oyuncular da rol alıyor.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2024.02.15 15:32 - Son Güncellenme: 2024.02.15 15:34 - HABER MERKEZİ
A