Kritik savunma sona erdi

Kritik savunma sona erdi

Beşiktaş KUlübü Başkanı Fikret Orman, yöneticiler ve avukatlar, UEFA Tahkim Kurulu'ndaki duruşmalı toplantıya katıldı. Saatler süren duruşmanın sona erdiği öğrenildi...

2013.07.11 17:27 - Son Güncellenme: 2013.07.11 17:27 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Kritik savunma sona erdi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki heyetin katıldığı, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği Avrupa kupalarından 1 yıl men cezasına yapılan itiraz ile ilgili UEFA Tahkim Kurulu'ndaki duruşmalı toplantısı sona erdi.

Duruşmalı toplantının ardından Fikret Orman, 7 saate yakın süren duruşmalı toplantı ile ilgili açıklamada bulundu.

Siyah-beyazlı kulübün toplantı için Nyon'a götürdüğü isimler saat 10:00 sularından UEFA binasına giriş yaptı. Toplantı 10:30'da başladı.
Cezanın açıklanmasının ardından Tahkim Kurulu'na başvuran siyah-beyazlılarda, Fikret Orman'ın yanı sıra İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyesi Melih Sami Esen ve kulübün işbirliği yaptığı İsviçre'deki hukuk bürosu avukatları İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen duruşmalı toplantıda yer aldı.
Eski yöneticilerden Serdal Adalı, futbol takımının eski teknik direktörü Tayfur Havutçu, kulüp çalışanı Ahmet Ateş, Prof. Dr. Oğuz Atalay, Yrd. Doç. Dr. Burak Oder ve Mertay Kugay'ın da Beşiktaş Kulübü'nün tanıkları olarak toplantıya katıldı.

FİKRET ORMAN'IN AÇIKLAMALARI
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı kulübün Avrupa'dan men cezasına ilişkin yaptığı itirazın görüldüğü UEFA Tahkim Kurulu duruşmalı toplantısının ardından açıklamada bulundu.
Orman, iyi ve başarılı bir savunma yaptıklarını belirtti.
İşte o ilk açıklamalar:
"BİZİM UMUDUMUZ POZİTİFTİR"
"Sonucunu bildiğimiz bir duruşma değildi. Biz elimizden gelen savunmayı yaptık. Bizim umudumuz pozitiftir. Bekleyip göreceğiz, bundan öte bir şey diyemiyoruz."
"Olumlu olsun gelişmeler diye arkadaşlarımızı davet ettik. Onlar da kırmadılar bizi ve geldiler. Cengiz Zülfikaroğlu da katıldı sağolsun.
"KESİNLİKLE 19 TEMMUZ'DAN ÖNCE..."
"Çok detaya girmek istemiyorum şimdiden. Basında yer alması karara direk etki edebilir. 19 Temmuz'da kura çekimi var. 16-17-18'inden birinde açıklanacak. Orası kesin. İyi bir savunma yaptığımızı düşünüyoruz."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.11 17:27 - Son Güncellenme: 2013.07.11 17:27 - HABER MERKEZİ
A