Kreim Frei Aslan olmaya yakın

Kreim Frei Aslan olmaya yakın

19 yaşındaki orta saha için Fulham'la 2 milyon Euro'ya anlaşıldı. U-20 Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda da mücadele eden oyuncuya turnuvanın ardından resmi imza attırılacak

2013.07.03 09:11 - Son Güncellenme: 2013.07.03 09:12 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Kreim Frei Aslan olmaya yakın

Yerli oyuncu takviyesi için dört koldan çalışan G.Saray, Kerim Frei için artık geri sayıma başladı. Fulham forması giyen 19 yaşındaki oyuncu için 2 milyon Euro karşılığında İngiliz ekibi ile el sıkışılırken U-20 Dünya Kupası'nın bitmesi bekleniyor.

Başkan Ünal Aysal, Vatan'a verdiği röportajda kendilerine en yakın ismin Kerim Frei olduğunu açıklarken transferde sona gelindi. 2011-12'de Fulham formasıyla büyük çıkış gösteren ve 7'si Avrupa Ligi olmak üzere 25 maçta forma giyen milli oyuncumuz ertesi sezon ise sezona Fulham'da başlamış ancak sezonu kiralık olarak Cardiff City'de tamamlamıştı.

MARTIN JOL PES ETTİ
Hocası Martin Jol, oyuncunun satılmasına karşı çıkarken A Milli Takımımız'da da forma giyen Frei, G.Saray'da oynamak istediğini açıklayınca Jol da yelkenleri suya indirip transfere onay verdi. 1993 doğumlu olan Kerim Frei, altyapılarda İsviçre Milli Takımı adına mücadele ederken Abdullah Avcı'nın çabalarıyla Türkiye'yi tercih etti ve A Milli Takım formasını 8 kez sırtına geçirdi.
Terim'in de ısrarla istediği oyuncu için Fulham, 3 milyon Euro'luk isteğine rağmen 2 milyon Euro'ya ikna edildi. U 20 Milli Takımı kadrosunda bulunan Frei için her konuda anlaşılırken turnuvanın ardından sözleşme imzalanacak.
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.03 09:11 - Son Güncellenme: 2013.07.03 09:12 - HABER MERKEZİ
A