Köy yollarına sıcak asfalt

Köy yollarına sıcak asfalt

Ordu'nun Ünye ilçesi Günpınarı Köyüne, sıcak asfalt dökülüyor.

2013.07.11 13:27 - Son Güncellenme: 2013.07.11 13:27 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Köy yollarına sıcak asfalt


Ana yollarda sık görülen ancak köy yollarında alışılmamış bir durum olan sıcak asfalt, Ünye'ye yakın olan ve bünyesinde spor kompleksi gibi bir alan barındıran Günpınarı Köyüne dökülüyor.
Geçtiğimiz sene 2 Km'lik bölümü asfaltlanan ve bu sene de 3 bin 800 metrelik kısmı bitme aşamasına gelen Günpınar'ı Köyüne, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve İl Genel Meclis Üyeleri çalışmaları yerinde incelemek üzere ziyarette bulundu.
Ziyarette açıklamalarda bulunan İl Genel Meclis Üyesi Fahri Şahin, yol standardının yükseldiğini belirterek; "Günpınarı Köyü sınırları içinde geçen yıl başlatmış olduğumuz asfaltlama çalışmasının 2 Km'lik kısmını tamamlamıştık. Bu sene de 3 bin 800 metrelik kısmını tamamlayarak, toplam 5 bin 800 metrelik bölümünü karayolu standardında sıcak asfalt yapmış olacağız. İnşallah önümüzdeki aylarda bunu daha ilerlere götürmek suretiyle bu yolumuzun standardını çok yükseltmiş olacağız" dedi.
Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar ise, 10 yıllık iktidarın artık köy yollarını stabilize ile değil sıcak asfalt ile kapladığını belirterek; "Buranın, Ünye'mizde sporun adresi haline gelmesi için çalışmalar yürütüyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda başlamış olduğumuz eserler tamamlandığında Günpınarı bu bölgede duyulan ve arzu edilen bir nokta haline gelecek. Onun için, yol ve ulaşım önemli.Biz köyde yaşayan vatandaşlarımızı artık sıcak asfalta kavuşturmuş oluyoruz. Çünkü biz, onların hizmetin en iyisine layık olduğunu biliyoruz" diye konuştu.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.07.11 13:27 - Son Güncellenme: 2013.07.11 13:27 - HABER MERKEZİ
A