Konya'da sevgili dehşeti

Konya'da sevgili dehşeti

Konya'da evde çocukları tarafından ölü bulunan 4 çocuk annesi 33 yaşındaki Emel Sayın'ı, boğarak öldürdüğü iddiasıyla sevgilisi 25 yaşındaki Mustafa Çekici gözaltına alındı. Çekici'nin, ilk ifadesinde ''Kıskançlık yüzünden tartıştık. Böyle olmasını istemezdim'' dediği öğrenildi. Çekici'nin yaklaşık 2 ay önce evinde intihara kalkıştığı, ancak Sayın'ın kurtardığı öne sürüldü.

2012.12.13 16:16 - Son Güncellenme: 2012.12.13 16:17 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Konya'da sevgili dehşeti

Olay, geçen 9 Aralık Pazar günü merkez Meram İlçesi Hacı Fettah Mahallesi Yaymacı Sokak'taki tek katlı evde meydana geldi. Boşandığı eşinden olan 14 yaşındaki oğlu Ç.C. ile kızı 9 yaşındaki kızı Z.C. birlikte yaşayan ve terminaldeki tuvaletlerde çalışan Emel Sayın, sabah saatlerinde iki çocuğu tarafından yatağında hareketsiz halde bulundu. Ç.C. ve Z.C., polis merkezine gidip durumu anlattı. Olay yerine gelen polis, Emel Sayın'ın öldüğünü saptadı. Sayın, yapılan otopsisinde boğularak öldüğü ve boynunu sıkma nedeniylede de kemiklerinde kırıklar olduğu saptandı.

Bunun üzerine polis, iki çocuğun ifadesine başvurdu. Ç.C. ve Z.C., annesinin sevgilisi olan Mustafa Çekici'in olay günü eve geldiği ve birlikte yemek yedikten sonra, annelerinin yanlarında, Çekici'nin de diğer odada uyuduğunu söyledi.

Emel Sayın'ın, çocukları uyuduktan sonra Mustafa Çekici'nin bulunduğu odaya gittiği ve onunla ilişkiye girdiği; saat 05.00'de de, diğer iki çocuğunun babası olan ve daha önce birlikte yaşadığı A.G.'yi telefonla aradığını tespit etti. Polis A.G.'nin de ifadesine başvurdu. A.G. ifadesinde, ''Bana çocuklarımı yanına almamı istedi. Ben de kabul etmedim'' dediği öğrenildi.

KUŞADASI'NDA YAKALANDI

Emel Sayın'ın Mustafa Çekici tarafından öldürülmüş olabileceği üzerine duran polis Çekici'yi Konya'daki adresinde bulamayınca, Beyşehir ve Seydişehir'deki akrabalarının evlerine baskın düzenledi. Yapılan baskınlarda izine rastlanılmayan Çekici'nin Aydın'ın Kuşadası'ndaki bir arkadaşının yanında olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Kuşadası'na giden polis, dün Çekici'yi İzmir'e gitmek üzere otobüse binmek isterken gözaltına aldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Mustafa Çekici, yapılan sorgulamasında kıskançlık sonucu Emel Sayın'ı boğarak öldürdüğünü söyleyip suçunu itiraf etti.

Pişman olduğunu belirten Çekici'nin, ''Emel'i başka bir erkekle görüştüğünü duydum. Olay günü de ilişkiye girdikten sonra, kıskançlık yüzünden tartıştık. Böyle olmasını istemezdim'' dediği öğrenildi.

HAYATINI KURTARDIĞI İDDİA EDİLEN SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Mustafa Çekici'nin yaklaşık 2 ay öncede evinde tavana bağladığı kablo ile intihara kalkıştığı, ancak Emel Sayın'ın kurtardığı öne sürüldü.

Mustafa Çekici, yapılan sorgulamanın ardından Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünden çıktıktan sonra gazetecilerin 'Hayatınızı kurtaran kişiyi öldürdüğünüz iddia ediliyor?' sorusuna cevap vermeyen Çekici, polis minibüsüne bindikten sonra ağlamaya başladı. Çekici, adliyeye sevk edildi.

4 ÇOCUK YURDA TESLİM EDİLDİ

Emel Sayın'ın boşandığı eşinden olan Ç.C. Z.C. ile birlikte yaşadığı A.G.'den olan ve olay günü amcalarının yanında kaldığı belirtilen A.C. ve Ç.C.'nin Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yurduna teslim edildiği öğrenildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.12.13 16:16 - Son Güncellenme: 2012.12.13 16:17 - HABER MERKEZİ
A