Konsey'den sanat müziği esintileri

Konsey'den sanat müziği esintileri

Bursa Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türk Sanat Müziği Çalışma Grubu, verdiği konserle sanatseverleri kendisine hayran bıraktı.

2011.12.15 10:46 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Konsey'den sanat müziği esintileri

 

Tayyare Kültür Merkezi'nde (TKM) düzenlenen konsere, Bursalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Konserin açılışında konuşan usta sanatçı Burhan Dikencik, kendilerinin sanatı icra ettiğini ve insanlara sevdirmeye çalıştıklarını belirtti. Dikencik, tüm sezon boyunca kendilerine destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala ve tüm sanatseverlere teşekkür etti. İki bölüm halinde gerçekleştirilen ve sanatseverlerin de ilgi gösterdiği konserde, farklı makamlarda eserler koro ve solo olarak seslendirildi. Sahneye şef olarak çıkan usta sanatçı Burhan Dikencik ve gönüllü sanatçıların performansı ise dinleyenlerden büyük alkış aldı.

Konserinde sonunda konuşan Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, bir sezon boyunca Bursa'da Türk Sanat Müziği'ni sevdiren ve yaşatan usta sanatçı Bursa Dikencik ve Türk Sanat Müziği Çalışma Grubu gönüllülerine teşekkür etti. Başkan Pala, Türkiye'nin en aktif kent konseyi olarak gönüllülerin çalışmalarına destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala tarafından sanatçı Burhan Dikencik'e, 22. Dönem Milletvekili Şerif Birinç tarafından şef yardımcısı Bahar Güldüren'e, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin tarafından ise sunucu Tolga Turgay Mercan'a çiçek takdim edildi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.12.15 10:46 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A