Kız arkadaşıyla tartıştı 8. kattan atladı

Kız arkadaşıyla tartıştı 8. kattan atladı

ADANA'da özel bir dershanede teneffüste buluştuğu kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra öfkeye kapılan 17 yaşındaki S.Y., aynı binanın 8'inci katından atladı. Yandaki 4 katlı binanın çatısına düşüp, ağır yaralanan S.Y.'yi indirmek için seferber olan sağlık ve itfaiye ekipleri, meraklı vatandaşlar yüzünden zor anlar yaşadı.

2012.12.13 16:54 - Son Güncellenme: 2012.12.13 17:45 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Kız arkadaşıyla tartıştı 8. kattan atladı

Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Çınarlı Mahallesi'ndeki Ziyapaşa Bulvarı üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Üniversite sınavlarına hazırlık için özel bir dershaneye de devam eden lise 2'nci sınıf öğrencisi S.Y., teneffüste, 8 katlı binanın terasına çıktı. S.Y., terasta buluştuğu aynı dershaneye devam eden kız arkadaşıyla tartışmaya başladı. Tartışma üzerine kız arkadaşı S.Y.'nin yanından ayrılıp, sınıfına indi. Sinirlenen S.Y. ise kendini boşluğa bıraktı. S.Y. yan taraftaki 4 katlı otelin terasına sonradan inşa edilen asma kata düştü. Yüz üstü fiber kaplama çatıya düşen S.Y., ağır yaralandı. S.Y.'nin düştüğünü gören arkadaşları durumu dershane yönetimine ve polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Otelin terasına çıkan sağlık görevlileri, hareketsiz yatan S.Y.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Sedyeye alınan genci aşağıya indirmek isteyen sağlık görevlileri, yaralının zarar görmemesi için itfaiyeden yardım istedi. S.Y., itfaiye ekiplerinin yardımıyla aşağıya indirildi.

Ekipler S.Y.'yi hayata döndürmeye çalışırken, dershane ve çevresi de meraklı kalabalıkla dolup taştı. Polisler, ambulans ve itfaiye aracının etrafını çeviren meraklı kalabalığı dağıtmakta zorlandı. Sedyeyle aşağıya indirilen genci, sedyeye yatıran sağlık görevlileri, ambulansa bindirebilmek için yoğun emek harcadı.

Ambulansa alınan S.Y., Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.12.13 16:54 - Son Güncellenme: 2012.12.13 17:45 - HABER MERKEZİ
A