Kimya fabrikasında patlama

Kimya fabrikasında patlama

Rusya yanlılarının kontrolünde bulunan Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk kentindeki kimya fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama sonucu can kaybı yaşanmadı.

2014.10.20 17:47 - Son Güncellenme: 2014.10.20 17:47 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Kimya fabrikasında patlama

Oldukça etkili olan patlama sonrası tesisten yükselen dumanlar kilometrelerce uzaklıktan net bir şekilde görüldü. Rus yanlıları kimya fabrikasının taktik füze Tochka-U (SS-21 Scarab) tarafından hedef alındığını öne sürdü. Olaya tanık olan Donetsk sakinlerinden Lesia, patlamanın oldukça etkili olduğunu belirterek "Olay yerinden kilometrelerce uzakta yaşamamıza rağmen bizim burada pencerelerimiz kırıldıysa olay yerinin nasıl olduğunu hayal bile edemiyorum" dedi.

Bölgede bulunan bir Rus gazeteci sosyal medyada konu ile ilgili "Olayda balistik füze SS-21 kullanıldığı bilgisini biraz önce teyit ettik" paylaşımını yaptı.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2014.10.20 17:47 - Son Güncellenme: 2014.10.20 17:47 - HABER MERKEZİ
A