Kılıçdaroğlu: Bay Kemal'de haksız zenginleşme olmayacak

Kılıçdaroğlu: Bay Kemal'de haksız zenginleşme olmayacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ya bana katılın ya da önümden çekilin" sözlerini kime yönelik sarfettiğine açıklık getirdi. Kılıçdaroğlu kendisine katılacaklara hitaben, "Bay Kemal'de komisyon olmayacak, ihale olmayacak, haksız zenginleşme olmayacak. Benimle yürüyecek olanlar, bunu bilerek gelsinler" dedi.

2022.09.09 16:34 - Son Güncellenme: 2022.09.09 16:42 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Kılıçdaroğlu: Bay Kemal'de haksız zenginleşme olmayacak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

CHP lideri "Ya bana katılın ya da önümden çekilin" sözlerine açıklık getirerek, "Onu da netleştireyim. Kendi yol arkadaşlarıma dedim. 5'li çeteler, bazı sermayedarlar, varlıkçılar, çantacılar bu ülkenin ikinci 100 yılını dizayn etmeye kararlı. Ben ve arkadaşlarım da onlara karşı dimdik durmaya kararlıyız. AK Parti'nin ihalecisi kötü, gelsin bizimkiler" demeyenler yol arkadaşım olacak. Şimdi bazı sermayedarlar, birtakım medya üzerinden, bazı kurmaylarımın beşli çetelerle görüştüğüne dair haberleri devreye sokacakları bilgisi geliyor. Kimlerin bu operasyonun arkasında olduğunu da biliyorum. Benim böyle kurmaylarım olmaz. Oldurtmam. Benimle olacaklara net söyledim! Bay Kemal'de komisyon olmayacak, ihale olmayacak, haksız zenginleşme olmayacak. Benimle yürüyecek olanlar, bunu bilerek gelsinler" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Gelenler; çocuklarımız için, torunlarımız için, gençlerimiz için gelsin. Vatanımızın, doğmayı bekleyen evlatları için gelsin. Fakir fukara için gelsin. Bırakın herhangi bir kurmayımı; bu çetelerle pazarlık yapan evladımın bile gözünün yaşına bakmam. Gidenlere de uğurlar ola" diye konuştu.

 

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2022.09.09 16:34 - Son Güncellenme: 2022.09.09 16:42 - HABER MERKEZİ
A