Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır'dan 2021 mesajı (ÖZEL HABER)

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır'dan 2021 mesajı (ÖZEL HABER)

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 2020 yılının bitmesine sayılı günler kala bu yılın değerlendirmesini ve önümüzdeki yılla ilgili planlarını Bursada Bugün'le paylaştı. Tanır, "2020'ye salgın damga vurmuş olsa da yardımlaşmanın, kardeşlik duygularının tekrar hatırlandığı, komşuluk ilişkilerinin ne kadar kıymetli olduğunu, geleneğimizden ve inancımızdan gelen temizlik hassasiyetin ne kadar gerekli olduğunu hatırladık" diyerek bu yıl yaşadığımız zor günlerden ders çıkarmamız gerektiğini vurguladı.

2020.12.24 08:36 - Son Güncellenme: 2020.12.24 11:41 - Bursa Bölge
A
Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır'dan 2021 mesajı (ÖZEL HABER)
03:24 Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır'dan 2021 mesajı (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır'dan 2021 mesajı (ÖZEL HABER)

EZGİ KAYI / BURSADA BUGÜN

Bursada Bugün Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Yılmaz ve Genel Yayın Yönetmeni Yaman Kaya, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır'la makamında bir araya geldi. Tanır, tüm Bursalılara yeni yıl mesajı verirken "Projelerimizin ihalelerinin önümüzdeki yılın ilk 6 ayında bitmesiyle 2021 Kestel için yatırım yılı olacak" diyerek Kestellilere yatırım müjdesi verdi.

"KESTELİMİZ ADINA HER TÜRLÜ ZORLUĞA RAĞMEN GÜZEL BİR YIL GEÇTİ DİYEBİLİRİZ"

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, 2020 yılını özetlerken, "2020 deyince aklımıza çok da güzel şeyler gelmese de geçirmiş olduğumuz 12 aya dönüp baktığımızda aslında pek çok güzellikleri de geride bıraktığımızı görüyorum. Bu manada olumlu yönden baktığımda Kestelimiz adına her türlü zorluğa rağmen güzel bir yıl geçti diyebiliriz. 2020'ye salgın damga vurmuş olsa da yardımlaşmanın, kardeşlik duygularının tekrar hatırlandığı, komşuluk ilişkilerinin ne kadar kıymetli olduğunu, geleneğimizden ve inancımızdan gelen temizlik hassasiyetin ne kadar gerekli olduğunu hatırladık. Geçmiş döneme baktığımızda belki unutulmaya yüz tutmuş hasretlerimizin yeniden gün yüzüne çıktığı bir yıl görüyoruz" ifadelerini kullandı.

"ÖNÜMÜZDEKİ YIL KESTEL İÇİN YATIRIM YILI OLACAK"

Yeni yıl dileklerini ve müjdelerini Bursada Bugün aracılığı ile tüm Bursalılara ileten Tanır, "İlçemiz açısından baktığımızda salgından kaynaklı dezenfekte, yardımlaşma ve sosyal hizmetlerin ön planda olduğu bir yıl geçirdik" diyen Tanır, "Bu dönemde vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, tedavisi devam edenlere acil şifalar diliyorum. Geçirmiş olduğumuz 18 aylık seçim dönemimizde genel anlamda plan, proje ve bütçe oluşturma ağırlıklı çalışmıştık. Seçim beyannamemiz ötesinde birtakım çalışmalarımızın da mutfak kısmını bitirdik. Büyük çaplı projelerimizin ihale aşamalarını hallettik. 2021 yılında belediye binamızın önünde bu dönemin en önemli projelerimizden olan yeraltı otopark ve meydan düzenlenesi projemizin inşaat çalışmalarını başlatacağız. Diğer projelerimizin ihalelerinin de önümüzdeki yılın ilk 6 ayında bitmesiyle 2021 Kestel için yatırım yılı olacak. 2021 yılı içerisinde bu salgını da geride bırakmayı umuyorum. Her şeye rağmen hayata pozitif açıdan baktığımızda güzel günlerde 2021 yılında hemşerilerimizle birlikte olmayı umuyoruz. Başta biz olmak üzere hep birlikte yerine getirdiğimiz takdirde bizi güzel bir yıl geçireceğimizi temenni ediyorum" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.12.24 08:36 - Son Güncellenme: 2020.12.24 11:41 - Sema Üstüntaş-pasif
A