Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol : Kestel hak ettiği temiz havaya kavuşacak

Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol : Kestel hak ettiği temiz havaya kavuşacak

Bursa Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol ev sahipliğinde, tekstil sektöründe hava emisyonlarının azaltılması ve temiz üretim tekniklerinin yaygınlaştırılması amacıyla önemli bir konferans düzenlendi.

2025.02.18 20:46 - Son Güncellenme: 2025.02.18 20:46 - Bursa Bölge - BÜLTEN
A
Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol : Kestel hak ettiği temiz havaya kavuşacak

Bursa Kestel Belediye Başkanı  Ferhat Erol ev sahipliğinde, tekstil sektöründe hava emisyonlarının azaltılması ve temiz üretim tekniklerinin yaygınlaştırılması amacıyla önemli bir konferans düzenlendi. Konferans, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Fatih Turan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hayrettin Eldemir, Kestel Kaymakamı Recep Öztürk, Uludağ Üniversitesi'nden değerli akademisyenler, Bursa genelindeki tekstil sanayicileri, Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, çevre danışmanlık firmalarının katılımlarıyla gerçekleşti. Soru-cevap şeklinde son bulan konferans katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

"BİZ DE ONU İSTİYORUZ"

Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'a ilgi ve destekleri için teşekkür ederken, "Kestel, hak ettiği temiz havaya kavuşacak" diyerek, şehirdeki hava kirliliğiyle mücadele konusunda 9 ana başlıkta çözüm önerileri sundu. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2025.02.18 20:46 - Son Güncellenme: 2025.02.18 20:46 - BÜLTEN
A