Yalova-Bursa yolunda gece kazası! Otomobil bariyerlere çarptı

Yalova-Bursa yolunda gece kazası! Otomobil bariyerlere çarptı

Yalova-Bursa karayolunun Orhangazi Süpürgelik Mevkii'nde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü yaralanırken, olay nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre tek şerit üzerinden sağlandı.

2026.08.31 00:56 - Son Güncellenme: 2026.08.31 00:56 - Bursa Bölge - İHA
A
Yalova-Bursa yolunda gece kazası! Otomobil bariyerlere çarptı

Kaza, saat 23.30 sıralarında Yalova-Bursa karayolu Orhangazi Süpürgelik Mevkii'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yalova yönünden Orhangazi istikametine doğru ilerleyen O.A. yönetimindeki 16 BNR 368 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil, yolda savrulmaya başladı. Kontrolden çıkan araç daha sonra yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Çarpmanın ardından otomobil dururken, sürücü yaralandı.

Kazanın gece saatlerinde meydana gelmesi ve aracın bariyerlere çarpması çevredeki diğer sürücülerin de dikkatini çekti. Kazayı fark eden sürücüler durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı

İhbar üzerine kaza bölgesine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, araçta bulunan sürücü O.A.'ya ilk müdahaleyi kaza yerinde gerçekleştirdi.

Kazada yaralanan 26 yaşındaki sürücü, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun yapılan kontrollerin ardından iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri ise kaza bölgesinde güvenlik önlemleri alarak olayla ilgili inceleme gerçekleştirdi. Kazaya karışan otomobilde de çarpmanın etkisiyle hasar meydana geldi.

Yalova-Bursa yolunda trafik tek şeride düştü

Kaza nedeniyle Yalova-Bursa karayolunun Orhangazi bölümünde ulaşımda kısa süreli aksama yaşandı. Bariyerlere çarpan otomobilin bulunduğu bölümde güvenlik önlemleri alınırken, trafik akışı bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Polis ekiplerinin kaza bölgesindeki çalışmalarını tamamlamasının ardından araç yoldan kaldırıldı. Otomobilin çekilmesi ve yol üzerindeki güvenlik tedbirlerinin sona ermesiyle birlikte ulaşım yeniden normal seyrine döndü.

Yalova ile Bursa arasındaki ulaşım açısından önemli güzergahlardan biri olan karayolunda meydana gelen kazanın ardından ekipler, olayın gerçekleştiği bölgede incelemelerde bulundu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2026.08.31 00:56 - Son Güncellenme: 2026.08.31 00:56 - İHA
A