Kerimcan Durmaz'dan Selin Ciğerci itirafı

Kerimcan Durmaz'dan Selin Ciğerci itirafı

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Kerimcan Durmaz ile Selin Ciğerci arasında sular durulmuyor. Herkes bu küslüğün sebebini merak etse de ikiliden bir açıklama gelmemişti. Kerimcan Durmaz konuyla ilgili ilk kez konuştu.

2020.11.16 11:22 - Son Güncellenme: 2020.11.16 11:23 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Kerimcan Durmaz'dan Selin Ciğerci itirafı

Kerimcan Durmaz YouTube programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Bir dönem yakın arkadaşı olan Selin Ciğerci ile araları bozulan Durmaz ilk kez bu konu hakkında konuştu.

"BİR DAHA GÖRÜŞMEM"

Kerimcan Durmaz bir daha görüşmeyeceği kişiyi açıklayınca sosyal medya yıkıldı. Kerimcan Durmaz açıklamasında "Sanırım Selin Ciğerci. Aklıma direkt o geldi. Bir arkadaşın, bir arkadaşa yapmaması gereken şeyleri yaptı. Ben ona destek oldum, o bana köstek. Hayatımdan kalıcı olarak çıktı" diyerek ilk kez bu konu hakkında konuştu.

Geçen yıl futbolcu Gökhan Çıra'yla evlenen Selin Ciğerci, 5 milyon lira ödeyerek son model bir Rolls-Royce satın almıştı. Ciğerci, 2 yıl önce Dubai'de kendisini Rolls-Royce'a bindirmeyen Kerimcan Durmaz'ın ablası Neşe Fişek'e de "Deveden büyük fil vardır" sözleriyle gönderme yapmıştı.

KERİMCAN DURMAZ'DAN ŞAŞIRTAN BİR İTİRAF DAHA

Kerimcan Durmaz eski dostu Danla Bilic ile ilgili soruya da herkesi şaşırtacak bir yanıt verdi.

"Danla'nın Şevval Şahin'e laf söyleyip ardından video çekmesine ne diyorsun?" sorusuna, "Danla bu. Nerede reyting, nerede tık; gider yapışır. Bana daha önce yaptığı gibi.." dedi.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.11.16 11:22 - Son Güncellenme: 2020.11.16 11:23 - HABER MERKEZİ
A