Kerem Bürsin ilk kez açıkladı: O proje içime sinmedi

Kerem Bürsin ilk kez açıkladı: O proje içime sinmedi

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Kerem Bürsin, Haber Global'in YouTube kanalında yayınlanan 'Hikayede Kalmasın' programına konuk oldu.

2021.06.21 09:45 - Son Güncellenme: 2021.06.21 09:45 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Kerem Bürsin ilk kez açıkladı: O proje içime sinmedi

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, 'Hikayede Kalmasın'da Instagram'da paylaştığı fotoğrafların hikayelerini ilk kez anlattı. 

Bürsin, 2018 yapımı blutv dizisi Yaşamayanlar hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Dizide vampir Dmitry'i canlandıran Kerem Bürsin, "Yaşamayanlar içinize sinen bir proje oldu mu?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Projenin yapımcılarından birisi olduğum için rahatlıkla söyleyebiliyorum ki proje içime sinmedi. Bu, bence Türkiye'nin vampir dizilerine hazır olmasıyla ilgili bir durum değil. Sen iyi sunarsan, o zaman onu herkesin kabul ettiğini görürüz ama bizim işi doğru sunamamız dezavantajımız oldu. Bir kez daha vampir olmayı çok isterim.

Fakat bir deneyimdi ve güzeldi. Yapımcı olarak ilk işlerimizden biriydi ve bu nedenle önemli bir tecrübeydi. Ben çok zevk aldım.

Kerem Bürsin, "Ailenizle ilişkiniz nasıl?" sorusuna ise "Birbirimize sımsıkı sarılan bir aileyiz. Yaşlar da ilerledikçe dostluğa döndü. Öğrendiğim çoğu şeyi ailemden öğrendim. İyiyiz yani yakınız" yanıtı verdi. 

Ünlü oyuncu "Aileniz Türkiye'de ünlü bir isim olmanıza karşı çıktı mı" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Ünlü olmama kimse odaklanmadı. Daha ziyade hayatımı bu meslekle sürdürmemin zorluklarını çekmemi istemediler. Hele Amerika'da birden pat diye kariyerli bir oyuncu olamıyor. Beni böyle bir hengamenin içinde görmek istemediler. Babam daha ziyade hiç istemedi. Annem daha gizli destekçilerdendi. Zorluk çekmemi istemediler ama günün sonunda hepsi kararıma saygı duydu."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.21 09:45 - Son Güncellenme: 2021.06.21 09:45 - HABER MERKEZİ
A