Kayseri Emniyet Müdürlüğü önündeki iş makineleri çekildi

Kayseri Emniyet Müdürlüğü önündeki iş makineleri çekildi

DARBE girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi, darbecilerin hedeflerini korumaya yönelik Kayseri'de alınan önlemlerden Emniyet Müdürlüğü önündeki Büyükşehir Belediyesi'ne ait iş makineleri geri çekildi.

2016.08.02 14:47 - Son Güncellenme: 2016.08.02 14:47 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kayseri Emniyet Müdürlüğü önündeki iş makineleri çekildi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren üzerlerine düşen her türlü çalışmayı yaptıklarını belirtti. Bu çalışmalardan birisinin de darbecilerin öncelikli hedefleri olan kurumların korunması olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, bu kapsamda belediyeye ait çok sayıda aracın Emniyet Müdürlüğü önüne çekildiğini ve araçlarla bir güvenlik barikatı oluşturulduğunu kaydetti.

Yapılan karşılıklı görüşmeler doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi araçlarıyla alınan güvenlik önlemine artık ihtiyaç kalmadığının anlaşıldığını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, bunun üzerine araçların geri çekilmesi yönünde talimat verdiğini söyledi. Başkan Çelik, araçların şantiyelere gönderildiğini ve bundan sonra Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım ve hizmetleri için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.08.02 14:47 - Son Güncellenme: 2016.08.02 14:47 - HABER MERKEZİ
A