Kayıp ihbarı yapılan kadın evinde öldürülmüş halde bulundu

Kayıp ihbarı yapılan kadın evinde öldürülmüş halde bulundu

Diyarbakır'da tartıştığı eşi Melike D.'yi bıçaklayarak öldüren G.D., olaydan sonra kaçarak kayıplara karıştı. Öte yandan, Melike D.'nin yakınlarının 8 Ocak'ta polise kayıp müracaatında bulunduğu, dün Melike D. ile eşi G.D.'nin polis merkezine giderek kayıp kaydının düşürülmesi için başvurduğu öğrenildi.

2020.01.15 09:41 - Son Güncellenme: 2020.01.15 10:09 - Güncel
A
Kayıp ihbarı yapılan kadın evinde öldürülmüş halde bulundu

Olay, gece saatlerinde merkez Kayapınar ilçesinde meydana geldi. 4'üncü katındaki dairede tartışma sesi duyan apartman sakinleri, polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri ve polis ekipleri, olayın yaşandığı evin kapısını kimse açmayınca itfaiyeden yardım istedi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki itfaiye erleri, ihbarın yapıldığı dairenin kapısını açmasıyla sağlık görevlileri ve polis ekipleri eve girdi. Kapının açılmasıyla ekipler, evde ikamet eden Melike D.'yi kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Melike D.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Melike D.'nin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için hastane morguna götürüldü.

Yapılan incelemede polis, Melike D.'nin eşi G.D. tarafından öldürüldüğünü belirledi. G.D.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan, Melike D.'nin yakınlarının 8 Ocak'ta polise kayıp müracaatında bulunduğu, dün Melike D. ile eşi G.D.'nin polis merkezine giderek kayıp kaydının düşürülmesi için başvurduğu öğrenildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2020.01.15 09:41 - Son Güncellenme: 2020.01.15 10:09 - Yasin Yüksel
A