Kapıya bıçakla dayanıp bu mesajı attı

Kapıya bıçakla dayanıp bu mesajı attı

Aziz Seyis kendisinden şikâyetçi olan ve uzaklaştırma kararı aldıran kız arkadaşı Gülsüm Demiray'ın kapısına dayanıp bıçakla tehdit etti. Gülsüm Demiray, "Ölmek istemiyorum" deyip savcılığa şikâyette bulundu. Aziz Seyis, "Arabamı çizdiği için kapısını bıçakla çizdim" diye kendisini savundu.

2021.04.13 07:55 - Son Güncellenme: 2021.04.13 10:51 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kapıya bıçakla dayanıp bu mesajı attı

Antalya'da yaşayan Gülsüm Demiray (22), kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği erkek arkadaşı Aziz Seyis'ten şikâyetçi oldu ve uzaklaştırma kararı çıkarttı. Ancak Aziz Seyis elinde bıçakla Gülsüm Demiray'ın kapısına dayanıp tehdit etti.

Hürriyet'in haberine göre; Aziz Seyis'in kendisini beğenmediği için bile dövdüğünü iddia eden Gülsüm Demiray yaşadıklarını şöyle anlattı: "İlişkimizin dördüncü ayından itibaren şiddet görmeye başladım.

Kemer, silah, bıçak ve daha başka şeylerle şiddet görüyordum. Evimde, onun evinde, dışarıda, arabada, insanların gözü önünde dayaklar yedim. Ayrılmak istediğim zamanda da şiddet görüyordum.

Kapıma bıçakla geldi, ertesi gün işyerime gelip silahla ailemi ve beni öldürmekle tehdit etti. Şikayetçi oldum. Uzaklaştırmayı ihlal etti, aradı, mesaj attı. Sokağıma geldi arabasıyla. Uzaklaştırmayı ihlal ettiği zaman arama ve mesaj görüntüleriyle şikayeti ettim. Hiçbir ceza almadı. Ölmek istemiyorum."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.04.13 07:55 - Son Güncellenme: 2021.04.13 10:51 - HABER MERKEZİ
A